• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

EVROLIGA NAGRADILA PARTIZANOVOG KAPITENA, DŽEJMSU NIJE JASNO! Amerikanac ostao zbunjen - kako su ovo izglasali?

Još jedna lijepa vijest stigla je u Partizan.

 Panter član druge najbolje petorke Evrolige Izvor: MN PRESS

Partizanov bek-šuter i kapiten Kevin Panter član je druge najbolje petorke Evrolige, zajedno sa kombo-bekom Monaka Majkom Džejmsom, takođe kombo-bekom Makabija Vejdom Boldvinom, plejmejkerom Baskonije Darijusom Tompsonom i Nikolom Mirotićem, krilnim centrom Barselone.

Kevin Panter odigrao je maestralnu sezonu u Evroligi, prosječno postizao 16,1 poen po meču uz 15 indeksnih poena po utakmici i donio je Partizanu velike pobjede, poput one protiv Reala u Madridu. A nakon što je izglasan u elitno društvo, oglasio se Majk Džejms.

Lideru Monaka nije bilo jasno kojim izborom je sastavljena ova petorka, jer su praktično svi osim Mirotića ili plejmejkeri ili bekovi, a najčešće i jedno i drugo. "Kakav je proces glasanja za ovo? U prvom timu Evrolige su maksimalno visoki igrači i krila, a u drugom su samo bekovi. Igraćemo u napadu svi 'spolja', a u odbrani ćemo da stanemo u zonu. Vejde, ti igraj 'dvojku', a ja ću 'peticu'. Neka Niko(la) igra 'pik end pop'", bio je inspirisan za šale Džejms nakon što je proglašena petorka.

Džejms će ove nedjelje sa saigračima otputovati u Kaunas, na Fajnal-for Evrolige na kojem će u polufinalu igrati protiv Olimpijakosa, u petak od 17 časova. Iste večeri od 20 igraće Barselona i Real Madrid.

Ranije u ponedeljak, u Partizan je stigla još jedna velika vijest, jer ima u svojim redovima člana najbolje petorke Evrolige.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC