• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ispade MVP, a Jokić gazi ka prstenu! Edin i Miloš u podkastu "Šesta lična" o NBA plej-ofu: Šta to radiš Morant!? (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Pogledajte novu epizodu podkasta "Šesta lična" u kojoj su Miloš Jovanović i Edin Avdić govorili o posljednjim dešavanjima u NBA ligi.

 Šesta lična podkast o polufinalu NBA lige Izvor: MONDO

Deža vi - NBA izdanje! Prije samo tri godine, tokom sada već čuvenog "korona mjehura" u Orlandu, imali smo Lejkerse i Kingse u zapadnom finalu, odnosno Majami i Boston u istočnom. Sad su stvari identične, ali opet različite - isti su parovi, samo Floride nema, a vidjećemo sada ko je sretniji, a ko pametniji!

Smatralo se prije ovog plej-ofa da putevi do zapadne krune vode kroz Finiks - Nikola Jokić je taj put sa uspjehom prešao. Ugasio je Nikola "sunca" u Arizoni još jednom brutalnom partijom, a novi poraz u eliminacijskim utakmicama koštao je trenera Montija Vilijamsa daljeg angažmana na klupi Finiksa. Što se Lejkersa tiče, oni su se izborili u isto šest utakmica sa aktuelnim šampionom, koga baš i kao Finiks čeka dugo, toplo ljeto puno potencijalno neprijatnih odluka.

Na istoku, najviše je trebalo Bostonu. Bili su momci iz Masačusetsa na ivici provalije nakon "poklona" Filadelfiji u petoj utakmici, međutim, proradio je Džejson Tejtum prvo u finišu šeste, a zatim i u cijeloj sedmoj, postavivši pritom i poneki rekord lige. Gorak poraz za Džejmsa Hardena i pogotovo Džoela Embida, koji nije pokazao ni djelić svoje MVP forme iz regularne sezone!

Kostur, kao što smo rekli, popunjava nevjerovatni Majami. Nije Njujork imao odgovor za sve šeme Erika Spolstre, a još manje na partije moćnog Džimija Batlera, jednog od najvećih plejof performera u posljednjih deset godina. Batler i Adebajo "otresli" su Nikse u šest mečeva, okončavši tako ponajbolji plejof ekipe iz "Velike Jabuke" još od vakta Karmela Entonija. ESPN analitičari dali su Majamiju svega 3% šanse da svoj pohod završe u NBA finalu, ima li potrebe sad i dodatno motivisati Džimija i družinu?

Finala konferencija su tu, znači i sam kraj je blizu. Tako da, pričamo malo i o NBA nagradama, kao i zbivanjima van lige...i nečijem instagram lajvu koji je vodio do novih suspenzija. Znate već o kome je riječ!

Čujemo se u četvrtak sa ABA temama!

Pogledajte

01:05:15
Šesta Lična – S5N24
Izvor: MONDO
Izvor: MONDO

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC