• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ŠOK U NBA - HARDEN UCJENJIVAO TIM, A SAD BI DA SE VRATI: Dolazio na treninge sa lažnim stomakom, a nude mu 60.000.000

Džejms Harden hoće nazad, na mjesto sa koga je pobjegao

 Harden želi nazad u Hjuston Izvor: Twitter/Screenshot

Nakon što je Filaldelfija ispala iz plejofa, moglo bi da se desi da tim bude potpuno rasformiran. Aktuelni MVP Džoel Embid se brukao u sedmoj utakmici u kojoj je njegovu ekipu Boston izbacio iz plejofa, a sada bi mogao da ostane bez najboljeg saigrača.

Dok Riverse je već otpušten, a kako prenose američki mediji Džejms Harden je na pragu povratka u Hjuston Roketse. Iskusni 33-godišnji bek može da potpiše još jedan jednogodišnji ugovor sa Filadelfijom na 35.000.000 dolara, ali to neće učiniti i uskoro će postti slobodan agent. 

Nekada fantastičan strijelac u ovoj sezoni je promijenio stil igre pa je tako uz 21 poen prosječno po meču bilježio i 10,7 asistencija po meču, što je bilo ubjedljivo najviše u NBA ligi. Hjuston ima nov i mlad tim koji razvija, u budžetu imaju preko 60.000.000 dolara prostora i vro lako bi Hardenu mogli da daju maksimalni ugovor. 

Ipak ono što mnoge čudi je njegov povratak u Hjuston. Nakon Oklahome koja ga je draftovala on je prešao u Hjuston 2012. godine i tu se zadržao do 2021. Za vrijeme dok je igrao za Hjuston dobio je i MVP nagradu 2018. godine, postao je redovan učesnik Ol Stara i bio je najbolji strijelac lige u tri sezone zaredom. Ipak pošto je bio nezadovoljan jer Hjuston nikako nije mogao da mu napravi konkurentan tim riješio je da uradi sve da bi otišao.

Pritiskao je upravu, ali nisu htjeli da ga puste, a onda je krenuo sa suludim pokušajima. Ugojio se, pa je još pokušavao da namjerno prikaže da je deblji nego što jeste na mečevima i tako na kraju pritisnuo Hjuston da ga trejduje u Bruklin. Ni tamo se nije baš najbolje snašao, a sada bi poslije File mogao da se vrati na mjesto na kome je igrao najbolju košarku.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC