• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Majami razbija Boston, sve je izvjesnije finale sa Nikolom Jokićem! (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Sve je izvjesnije da ćemo u finalu NBA lige ove sezone gledati Denver i Majami.

 Majami drugi put pobijedio Boston u finalu Istoka Izvor: Twitter/The Hoop Central/Screenshot

Sve je izvjesnije da ćemo u finalu NBA lige gledati Majami i Denver! Nakon što su Nagetsi poveli 2:0 u seriji protiv L.A. Lejkersa, isto su učinila i "vrelina" - i to na gostujućem terenu. Majami je napravio dvostruki brejk protiv velikog favorita Bostona, pa će na svom terenu u sljedeće dvie utakmice probati da ih "počisti" i obezbijedi borbu za šampionski prsten, u sezoni u kojoj to niko nije mogao ni da pretpostavi da mogu!

Malo ko je mogao da pretpostavi da mogu da "izbace" Filadelfiju, pa Boston bez Hiroua i Oladipa, ali Džimi Batler se "zapalio" u plej-ofu i niko ne može da ga zaustavi. Batler je prethodne noći opet bio najbolji igrač svog tima i meč je završio sa 27 poena, osam skokova i šest asistencija - i jednom svađom na terenu.

Košarkaš Bostona Grent Vilijams pokušao je da ga isprovocira poslije jednog pogotka, da bi Džimi Batler vrlo brzo uzvratio i potom se zakuvalo na parketu. Bilo je tu "treš toka", gurali su se glavama, da bi na kraju na konferenciji za medije smirivali strasti i nisu željeli od toga da prave famu: "Takve stvari iz mene samo izvlače još više. Nasmijalo me je to, poštujem ga, samo nisam siguran da li sam ja najbolji izbor da mi pričate...", rekao je Batler.


Batler je imao pomoć u vidu fantastičnog Kejleba Martina (25) i Bema Adebaja - imao je 22 poena, 17 skokova i devet asistencija - dok je i Robinson uzvratio sa 15 poena. Nažalost, nije bilo prostora da zaigra Nikola Jović. S druge strane Tejtum je predvodio Boston sa 34 poena, 13 skokova i osam asistencija, dok je Džejlin Braun bio slabiji nego što umije (16 poena, 7/23 iz igre).

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC