• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KOŠARKAŠ ZUBIMA "UNIŠTIO" TEREN NA F4 EVROLIGE: Glavom tresnuo o parketu, a tragovi ostali i za finale (VIDEO)

Talentovani košarkaš Roks Jokubaitis koji je prethodne sezone bio Zvezda u usponu Evrolige sada se "potpisao" na teren u Kaunasu.

 Rokas Jokubaitis oštetio parket zubima Izvor: Twitter/Euroleague/printscreen

Litvanski košarkaš Rokas Jokubaitis, jedan od najboljih mladih igrača u Evropi, neće po dobrom pamtiti F4 Evrolige koji se ove godine organizuje u njegovoj rodnoj zemlji. Sa ekipom Barselone došao je u Kaunas po trofej i bez njega će otići u Španiju jer su u derbiju poraženi od Real Madrida, a tokom tog meča je mladi bek ostao bez "kečeva" u gornjoj vilici.

Mladi Jokubaitis "potpisao" se po parketu u "Žalgirio areni", kada je licem udario u tlo. Tom prilikom polomio je dva zuba, a dva dana kasnije se našao na istom mjestu kako bi igrao meč za treće mjesto. Tom prilikom je riješio da provjeri kakvu je štetu napravio i otkrio da je trag njegovih zuba ostao na podlozi. Igrači Reala i Olimpijakosa igraće na terenu koji je Rokas oštetio zubima. Pogledajte ga nakon udarca:

Inače, Barselona je u polufinalu još jednom razočarala svoje navijače jer je nakon prokockane ogromne prednosti izgubila od Real Madrida. Podbacio je trener Šarunas Jasikevičijus, razočarao Nikola Mirotić, a dešavanja u timu sada bi da iskoristi Crvena zvezda na čijem je radaru Nikola Kalinić. Što se tiče Jokubaitisa, njega je 2021. godine na draftu uzela Oklahoma i NBA je sada realna opcija za nastavak karijere. Pogledajte ga na "mjestu zločina":

Košarkaši Barselone će protiv Monaka igrati meč za treće mjesto na završnom turniru Evrolige, dok će se u finalu sastati Real Madrid i Olimpijakos. Taj susret je na programu od 19 časova, a pobjednik će na tronu naslijediti Anadolu Efes koji je u prethodne dvije sezone osvajao titulu namijenjenu najboljem timu na kontinentu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC