• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KEVIN PANTER DOBIO "NEPRISTOJNU" PONUDU IZ EVROLIGE? Krenuli po Kampaca i Vildozu, pa došli u Partizan - sa pet miliona!

Kevin Panter je jedan od najtraženijih košarkaša u Evroligi.

 Panatinaikos želi Pantera Izvor: Profimedia

Najbolji košarkaš Partizana ove sezone Kevin Panter igra u najboljoj formi u životu i nije iznenađenje pošto je na oku i drugih klubova Evrolige. Trenutno je najaktuelniji Panatinaikos koji pravi drim-tim za iduću sezonu pošto su već angažovali trofejnog trenera Ergina Atamana, a čini se da je Turčin odlučio da prvo u Beogradu pronađe pojačanja pošto se poslije spominjanja za Vildozu i Kampaca, sada sve više priča o Panteru.

Grčki portal "Ejpeks Sports" lansirao je informaciju da je Panatinaikos spremio i konkretnu ponudu za košarkaša Partizana i da sada nude ugovor vrijedan pet miliona dolara za dvije godine.

Ako je vjerovati njihovim informacijama, napominju da je Panter, za razliku od Matijasa Lesora, nije spreman da prihvati i znatno nižu ponudu Partizana kako bi ostao u Beogradu, pošto je svjestan da je iza njega vrhunska sezona nakon kakve se igrači inače vrlo dobro "naplaćuju". Ipak, treba uzeti u obzir da su ovo sve spekulacije i da je Panterov san ipak da ode u NBA ligu u kojoj za sada nije uspio da zaigra.

Podsjetimo, Kevin Panter je već igrao u Grčkoj, kada je kratko nosio dres Olimpijakosa pre dolaska u Crvenu zvezdu, dok je u Evroligi nastupao još i za Armani sa kojim je bio na fajnal-foru 2021. godine. Ove sezone je u Evroligi prosečno bilježio 16,1 poena, 2,1 skokova i 2,5 asistencija.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC