• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN NADIGRAO STUDENTE, REAL NA VRHU EVROPE: Mondo podkast Šesta lična: Otrežnjenje crno-bijelih u ABA ligi

Autor Mladen Šolak

Poslušajte najnoviju epizodu MONDO podkasta "Šesta lična" o ABA ligi, Evroligi, "vječitim" rivalima...

 Podkast Šesta lična o Zvezdi i Partizanu i Evroligi Izvor: MONDO

Kraj sezone sve bliži, pa tako i mi završavamo sa ovim duplim terminima. Utakmica je ostalo tačno toliko da stanu u jednu epizodu, tako da od sljedeće nedelje, pa do samog kraja – čitaj sredine juna – idemo jednom nedjeljno utorkom.

Znamo, dragi gledaoci, znamo – pogledaćete naslov i pitati se a gdje je tu rapsodija Crvene Zvezde u Podgorici? Međutim, bez brige imamo spreman odgovor za vas...a odgovor je onaj koji uostalom već znate. Snimali smo u utorak, tako da vas priča o Zvezdi očekuje sljedeće nedjelje! Što ne znači da nema materijala za žvaku i u ovoj epizodi.

Prvo smo se naravno bavili F4 Evrolige u Kaunasu. Real Madrid je prevazišao sve svoje nedaće i zasjeo na tron Evrope po 11. put, i to nakon što je trijumfovao u pet uzastopnih eliminacionih utakmica, u kojima je četiri puta gubio velikom razlikom. Ni Barselona, ni Olimpijakos nisu mogli da odgovore na Tavaresa i drugare, uz naravno sjajne sporedne uloge za vječni španski trio koji već godinama ordinira evropskim parketima.

Zatim, riječ-dvije i o Partizanu, koji se mučio u dve utakmice sa Derbijem, a zatim u trećoj ipak riješio pitanje pobjednika i zakazao susret sa Cedevitom. Ponovo je kolo poveo Džejms Naneli, čovjek na koga su se crno-bijeli oslonili već dovoljno puta ove sezone – prvo ključnim šutem u Podgorici, a zatim i odličnom partijom u Beogradu u majstorici. Malo otrežnjenje za četu Željka Obradovića, koju sada čekaju minimum dvije jake utakmice sa slovenačkim predstavnikom!

Toliko od nas i za ovu nedjelju, pa se družimo opet u standardnim terminima...pardon, standardnom terminu naredne nedjelje!

Pogledajte

47:25
Šesta Lična – S5A22
Izvor: MONDO
Izvor: MONDO

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC