• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

A sad - SPEKTAKL! Slijede finala NBA i ABA lige... Edin i Miloš u "Šestoj ličnoj", pred put u Ameriku!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Poslušajte novu epizodu podkasta "Šesta lična" u kojoj su Miloš Jovanović i Edin Avdić analizirali posljednja dešavanja u NBA i ABA ligi.

 Šesta lična o ABA ligi i NBA ligi Izvor: MONDO

Kako smo najavili, tako će i da bude. Šesta lična će sezonu završiti u laganom tempu, kako je još samo malo toga ostalo, a počinjemo najlaganije moguće - malo NBA, malo ABA, i malo nekih petih stvari.

Svi smo već vidjeli finale Denvera i Majamija, ali Boston je riješio da se probudi i umiješa. Nakon dvije koliko-toliko rutinske utakmice, uslijedila je dramatična šesta na Floridi koju je pritrčavanjem „iz auta“ riješio Derik Vajt. Sada su Seltiksi u pol poziciji da naprave ono što niko pre njih nije - da pobijede u seriji nakon deficita od 3-0! Vi već naravno i znate ako se to desilo, jer mi smo snimili u ponedjeljak, ali znate kako...ne bi nas uopšte čudilo da u finale ipak ode Majami!

Osvrćemo se malo i na ABA trku do finala. Crvena zvezda je već tu, dok je Partizan na jednu utakmicu daleko. Završe li crno-bijeli posao u dva meča, finale počinje 6. juna - i tu nas čeka mnogo uzbuđenja, ali o tom - potom.

A zašto smo snimili u ponedjeljak? Zato što u utorak, tj. danas, pratimo Edina za Ameriku na NBA finale. Edinu će ovo biti peti put da prisustvuje najvećem događaju u svijetu klupske košarke, pa smo se malo i prisjetili prethodnih odlazaka. Naravno, kako je bilo vremena, pričali smo i o mnogim drugim stvarima - od bejzbola do Tine Tarner, koja nas je napustila ovog vikenda.

Do kraja sezone, pratimo se preko Zooma, uz možda poneku posjetu studiju na kraju...možda. Ali bićete već blagovremeno obaviješteni o svemu!

Slušamo se!

Pogledajte

58:18
Šesta Lična – S5SP5
Izvor: MONDO
Izvor: MONDO

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC