• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prave novi supertim u NBA, sve zbog Jokića: Nikola ih razbio, pa sada prave pakleni plan - hoće bivšeg MVP-a!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nikola Jokić tjera timove da rade sve kako bi ga pobijedili naredne godine!

 Finiks Sansi žele Džejmsa Hardena Izvor: Profimedia

Napravili su supertim, a Nikola Jokić ih je opet pobijedio! Sada su odlučili da naprave još jači supertim i napadnu titulu naredne sezone. Finiks Sansi očigledno idu na sve ili ništa, pošto je ova ekipa prema navodima ESPN-a riješila da dovede još jednog nekadašnjeg MVP-a NBA u svoje redove. 

Devinu Bukeru i Deandre Ejtonu koje je Finiks draftovao i razvio, pridužio se tokom ove sezone Kevin Durent, ali nije to bilo dovoljno da se pobijede Denver Nagetsi i Nikola Jokić, pa je Finiks ispao u polufinalu Zapada. Finiks će u namjeri da se pojača uraditi sve da dovede i Džejmsa Hardena! Bek ima opciju da prihvati jednogodišnji ugovor u Filadelfiji i to će vjerovatno odbiti, ali je veliko pitanje kako će izgledati budžet ekipe za narednu sezonu.

Problem prave već ogromni ugovori ostalih zvijezda i manjak prostora u "seleri kepu". Ipak, postavlja se mogućnost otpuštanja Krisa Pola čime bi se sačuvalo 15-ak miliona iz budžeta za narednu godinu, ali ni to nije dovoljno prostora za Hardenov ugovor. Takođe, Finiks želi zapravo da zadrži Pola, samo da mu smanji platu, tako da sada ekipu čeka veliko proračunavanje i planiranje. 

Vjerovatno će se odreći igrača poput Torija Krejga, Bismaka Bijomba, Terensa Rosa i Ti Džej Vorena za narednu godinu, ali je pitanje da li bi sastav pun veterana mogao da izdrži cijelu sezonu u jako skraćenoj rotaciji. 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC