• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Još jedan Srbin napada NBA titulu: Ništa od rekonstrukcije, "Uđirijaković" doveo Darka da mu donese prsten!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Darko Rajaković nije tu da razigrava mlade i da pravi novi tim, već da napadne titulu.

 Darko Rajaković došao u Toronto po NBA titulu Izvor: Profimedia

Dva Evropljanina su vodila NBA timove i obojica su Srbi! Nakon Igora Kokoškova koji je bio trener Finiks Sansa u sezoni 2018/19 sada je Darko Rajaković postavljen za prvog trenera Toronta, uz oduševljenje generalnog menadžera Masaija Uđirija.

"Dobro je vrijeme da se bude Srbin ovih dana, ja bih htio da budem Masai Uđirijaković", rekao je u šali Masai Uđiri aludirajući na uspjehe Novaka Đokovića i Nikole Jokića. 

Toronto je osvojio šampionsku titulu sa trenerom Nikom Nursom na čelu 2019. godine, ali otkako je ekipu napustio Kavaj Lenard ne ide ni njemu ni Reptorsima, Sada dobro obaviješteni Mark Stajn najavljuje da ipak neće morati sve ispočetka Rajaković. Toronto ne planira "ribilding" tj. da otjera svoje najbolje zvijezde i sa mladim giračima i pikovima na draftu pravi novu ekipu. 

Ipak jasno je da će neki igrači da odu, a prema navodima američkog novinara Geri Trent junior i Fred Van Vlit kojima ističu ugovori neće produžiti saradnju. To su prva dva reza srpskog trerena koji je istakao da je "za njega sezona počela prije tri dana" i sada se to obistinjuje. Neki potezi su već napravljeni, a vidjećemo koji će biti sljedeći.

Toronto poslije prve titule koju je donio u Kanadu želi i sljedeću, a sa Rajakovićem na čelu će od naredne sezone krenuti u napad na to. Vidjećemo koliko će biti uspjeha, ali već sada djeluje da će u Torontu imati mnogo više strpljenja sa srpskim trenerom nego što su to imali sa Igorom Kokoškovom u Finiksu. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC