• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SRBIN I ZVANIČNO PREUZEO NBA TIM! Darko stao pred kamere i oduševio sve: Sezona je za mene počela prije tri dana!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Darko Rajaković i zvanično je postao novi trener Toronta.

 Darko Rajaković novi trener Toronta Izvor: Profimedia

Darko Rajaković i zvanično je novi trener Toronta. Zvanično je predstavljen u Kanadi kao novi šef stručnog štaba NBA tima. Postao je tako prvi stručnjak, još od drugog srpskog trenera Igora Kokoškova, koji će voditi tim u najjačoj ligi svijeta kao glavni trener. Počeo je kao pomoćnik u Oklahomi, pa je istu ulogu imao u FIniksu i Memfisu i sada je za sav rad i trud nagrađen.

Nije krio zadovoljstvo kada je stao pred novinare na zvaničnoj konferenciji. "Ovo je nevjerovatna privilegija. Dobio sam priliku da predstavljam Toronto, nevjerovatnu organizaciju. Mnogo znači i meni i zajednici Srba koja je ovdje, mnogo ljudi mi se javilo. Takođe, mnogo znači i košarkaškoj zajednici u mojoj Srbiji. Počeo sam ovim poslom da se bavm sa 16 godina, sada, 27 godina kasnije... Nevjerovatno je, mnogo sam ponosan", rekao je Rajaković.

Pitali su ga i za njegovu filozofiju i način rada. "Svakog jutra kada se probudim prvo pomislim na to šta mogu da uradim, kako mogu da pomognem i da unaprijedim sve. Ljubav, strast i privrženost timu su moji najveći kvalitet, ali se ovdje ne radi o meni. Radi se o ekipi i o želji da odemo na viši nivo. Sezona za mene ne počinje u oktobru, počela je prije tri dana kada sam dobio ovaj posao", jasan je Rajaković.

Predsjednik Reptorsa Masai Udžiri imao je samo riječi hvale. "Razgovarali smo sa mnogim sjajnim kandidatima i bio je to dug proces, jer znamo u kakvom stanju je naš tim i kada razmišljamo o tome gdje želimo da budemo, veoma smo uzbuđeni, Darko ispunjava sve naše zahtjeve. Uzbuđeni smo zbog njegovog znanja, iskustva, svega kroz šta je prošao. On je idealan kandidat za nas", zaključio je Udžiri.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC