• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nova bruka Reala - Rudi i Jabusele napravio haos!

Autor Dragan Šutvić

Rudi Fernandez i Geršon Jabusele su opet bili glavni vinovnici, a sada su haos napravili u meču sa Barselonom.

 rudi fernandez i geršon jabusele skandal protiv barselone  Izvor: Twitter/printscreen/@Rabiamuffin_14

Barselona je napravila ogroman korak ka osvajanju šampionske titule u prvenstvu Španije pobjedom nad Real Madridom 86:85 u drugom meču finala Endesa lige. Sada Barselona vodi sa 2:0 u seriji, a košarkaši Reala to nisu sportski podnijeli. Iskusni krilni košarkaš Real Madrida Rudi Fernandez je poslije meča prišao sudijama i rekao im da su "kučkini sinovi", a prije odlaska u svlačioncu Geršon Jabusele je ponovo bio u centru skandala pošto je pravio haos poslije meča.

Meč u "Blaugrani" riješen je tako što je dosuđen faul na Nikolasu Laprovitoli šest sekundi prije kraja meča, a on je pogodio dva slobodna bacanja i donio pobjedu svom timu. Nakon toga je izbio haos u hali, a igrači aktuelnog prvaka Evrope su bili bijesni na arbitre Antonija Kondea, Emilija Pereza Pizara i Fernanda Kalatravu.

Već na startu su igrači "kraljevskog kluba" bjesnili nakon što su brzo dosuđene po dvije lične greške Ediju Tavarešu i Geršonu Jabuseleu, a do poluvremena je klupa Reala dobila dvije tehničke. Rudi Fernandez je na kraju meč završio bez poena, a "Sport" je prenio da je na kraju meča prišao sudijama u tuneli i rekao im da su "kučkini sinovi". 

Kako navodi katalonski medij Jabusele se sudiji Perezu Pizaru prošle godine po završetku meča unio u lice, a navijači su na tviteru tvrdili da je i Mario Hezonja prišao sudiji i rekao mu "j**i se". Pogledajte te scene iz prošle sezone: 

Ove sezone se on nije unosio u lice sudijama, ali je udarao sve pred sobom kada je po završetku utakmice krenuo ka svlačionici.

"Sada je Francuz ostao nekažnjen što je imao direktan kontakt sa sudijom, za razliku od džudo zahvata koji je ove sezone izveo na Danteu Egzumu u plejofu Evrolige protiv Partizana. Prošle noći je Jabusele takođe otišao želeći nešto da poruči sudijama i kako "Sport" saznaje u hodniku pored svlačionica igrač Real Madrida je udarao sve što mu se našlo na putu u još jednoj sramnoj akciji koja mu se dodaje na već sraman dosije", navodi "Sport".

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC