• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TOLIKO O "GOSPODSTVU" REAL MADRIDA! Pričalo se da će Jabusele biti kažnjen, a dočekuju ga kao heroja - pogledajte!

Autor Haris Krhalić

Umjesto da Real Madrid, kao što su španski mediji spekulisali, kazni Geršona Jabuselea, dogodilo se nešto sasvim drugo.

 Doček navijača za Jabuselea Izvor: SportKlub/Twitter/carrusel/Screenshot

Evroliga je zbog divljačkog poteza Geršona Jabuselea na meču protiv Partizana suspendovala košarkaša Real Madrida na (samo) pet utakmica, a iako se pričalo da će "kraljevski klub" dodatno kazniti Francuza, čak se spominjao i otkaz, čini se da od toga nema ama baš ništa. Jabusele se odmah našao u startnoj petorci Real Madrida za meč protiv Saragose u domaćem prvenstvu na zaprepašćenje mnogih...

Real Madrid je slavio 93:86, a Jabusele je igrao gotovo bez pauze zbog problema na centarskoj poziciji u Real Madridu. Za 35 minuta na parketu zabilježio je četiri poena, četiri skoka i tri asistencije, a čini se da mu u Madridu niko više na zamjera na skandalu koji je napravio jer je dočekan ovacijama.

Na društvenim mrežama pojavio se snimak sa predstavljanja košarkaša Real Madrida i kada je zvanični spiker izgovorio "Jabusele", publika je počela još jače da aplaudira i činilo se da se u potpunosti stali na stranu svog košarkaša.

To je sve suprotno od najava koje smo imali prethodnih dana iz Španije. Mediji na Pirinejima pisali su o posebnom pravilniku koji Real Madrid ima za svoje igrače koji "ruše imidž" kluba i da Jabuselea čekaju žestoke sankcije, kao i da će se domaći navijači okrenuti protiv njega, ali djeluje da to nije istina - ili da su morali da se prilagode situaciji zbog velikih problema sa povredama i nedostatkom "petica".

Pogledajte kako je Jabusele, za koga je sezone u Evroligi završena, dočekan u Real Madridu samo tri dana pošto je krvnički bacio Dantea Egzuma o parket i pritom ga povrijedio:

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC