• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sramota Real Madrida - svi su šokirani: Ništa od kazni za Deka i Jabuselea, dvojac odmah na parketu!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Geršon Jabusele i Gabrijel Dek su odmah stali na parket i očigledno u Realu nemaju namjeru da ih kazne za ono što su uradili protiv Partizana.

 Dek i Jabusele odmah na parketu poslije tuče sa Partizanom Izvor: Profimedia/Cordon Press

"Očigledno sankcije Evrolige su ograničene na Evroligu, ali vidjeti Jabuselea i Deka u startnoj petorci tri dana nakon tuče sa Partizanom... Uopšte mi se to ne sviđa", napisao je poznati italijanski košarkašiki novinar Marko Pagljarikio kada je Real Madrid objavio startne postave za meč sa Saragosom u Endesa ligi. 

"Kraljevski klub" je samo tri dana nakon meča sa Partizanom dvojicu glavnih aktera tuče stavio u startnu postavu, dok su Džanan Musa i Serhio Ljulj bili na klupi, tako da od eventualne kazne za vinovnike tuče od strane kluba očigledno nema ništa. 

"Real Madrid ima interni disciplinski pravilnik za fudbalere i košarkaše i uvijek ga koristi u ovakvim situacijama kao sa Jabuseleom i prethodno sa Valverdeom (misli se na šamar fudbalera Real Madrida poslije meča sa Viljarealom, prim. aut.). Klub će braniti interese svojih igrača u određenim okolnostima, ali će biti neumoljivi da izreknu i oštre kazne zbog nepotrebnog ponašanja pojedinaca...", pisala je "Marka" nakon meča sa Partizanom i sankcija za Deka i Jabuselea od strane Evrolige. 

Spekulisalo se čak i o otkazu za Jabuselea, ali od toga neće biti ništa i jasno je da će do kraja sezone francuski košarkaš biti stub tima u Endesa ligi, pošto je u Evroligi završio sezonu, šta god da Real uradi u Beogradu.

Na ovom meču smo vidjeli i zagrijavanje Valtera Tavaresa koji je očigledno sve spremniji da se vrati na teren i zaigra u utorak protiv Partizana. 

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC