• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OBRADOVIĆ ZOVE, EGZUM IDE IZ PARTIZANA? Stigla nova ponuda, evroligaši se otimaju za njega

Dante Egzum je na meti evoligaških klubova, u trku se uključio i Monako.

 Monako želi Dantea Egzuma Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Dante Egzum jedan je od najzaslužnijih za dobre igre Partizana ove sezone. Bio je jedan od lidera tima u sezoni koja je nedavno završena i njegove fenomenalne partije nisu prošle nezapaženo. Već se zna o ponudi Panatinaikosa, a sada se uključio i Monako. Tim Saše Obradovića pokazao je interesovanje za australijskog košarkaša tvrdi grčki portal "sport24".

Pod vođstvom Željka Obradovića ove sezone Dante je bio u ulozi plejmejkera i to je često bio detalj koji je donosio prevagu, jer nema mnogo organizatora igre koji mogu da ga čuvaju, pa je koristio svoje prednosti. Sličan tim pravi i Saša u Francuskoj, sa igračima dobrih atletskih predispozicija, što se vidjelo i ove godine. U timu su bili igrači poput Džona Brauna, Čime Monekea, Donte Hola, tako da bi se i po tome Egzum uklopio.

Njemu je na kraju ove sezone istekao ugovor, ali je jasno da bi i Partizan i Željko željeli da ga zadrže. Nije tajna da je i on uživao u Beogradu, kao i njegov otac Sesil i da će i to biti aduti crno-bijelih kada mu budu nudili novi ugovor. Dante je poslije osvajanja ABA lige rekao da će otići u Los Anđeles da prvo odmori. Svi će sa nestrpljenjem čekati njegovu konačnu odluku. U Evroligi je ove sezone prosječno bilježio 13,2 poena, 2,7 asistencija i 2,3 skoka po utakmici.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC