• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"PARTIZANOVI VAGNEROVCI!" Slavni trener žestoko izvrijeđao "pobjegulje" - Vidjećete poslije Žoca koliko vrijede...

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Slavni košarkaški trener Bogdan Tanjević vrijeđao je košarkaše Partizana koji su otišli iz kluba.

 Bogdan Tanjević vrijeđao košarkaše Partizana Izvor: Profimedia

Čuveni košarkaški trener Bogdan Tanjević nije zadovoljan što su dvojica košarkaša Partizana odlučila da odu iz kluba nakon sjajne sezone kod Željka Obradovića. Kevin Panter bi svakog trenutka trebalo da bude ozvaničen kao novo pojačanje Barselone, dok je Matijas Lesor predstavljen kao novi košarkaš Panatinaikosa, a priča se da bi klub mogli da napuste i drugi važni igrači poput Zeka Ledeja i Dantea Egzuma.

"Bježanija" se nikako nije dopala Tanjeviću koji smatra da poslije svega onoga što su Partizan i Obradović uradili za njih - trebalo da imaju malo više obzira, pa je prenaglio i uporedio ih čak sa "Vagnerovcima", zbog čega se potom ponovo oglasio i izvinio se za izrečene stvari.

"A u ruka Mandušića Vuka biće svaka puška ubojita. Veliki Žoc, nauči ih kako se koristi sopstveni talenat, oni pred 20 hiljada navijača ljube dres, iz ljubavi prema klubu, poslije nađu veću kesu, raziđu se, a Žocu ostave priliku ‘da se dokazuje’. Veliki Željko!", napisao je Tanjević i potom dodao:

"Partizanovi ‘vagnerovci’ u bježaniji prema zapadu, negdje su oko Zidanog mosta već, sjećaju se dana kad su ljubili dres, pred vjernih 20 hiljada navijača. Ljubav, kako to gordo zvuči. Pokazaće koliko vrijeme već iduće godine u novom ‘ljubljenom’ dresu. Vidjećemo."

Tokom čitave sezone Bogdan Tanjević je sa velikom pažnjom pratio igre Partizana i često je hvalio svog kolegu i prijatelja Obradovića, da bi nakon žestokih komentara na račun sada već njegovih bivših košarkaša reagovao izvinjenjem koje su prihvatili navijači crno-bijelih.

"Žao mi je sto sam se ovoliko ostrvio na igrače koji su napustili Partizan, jer vjerujem da bi iduće godine izbjegli sudbonosnu gresku one tuče u Madridu, što ih je koštalo, možda i titule", napisao je trofejni trener.


BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:23
Proslava Partizana
Izvor: MONDO
Izvor: MONDO

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC