• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MIROTIĆ SIGURNO OBLAČI CRVENO-BIJELI DRES! Trener Milana se predao: Mi ne možemo to da platimo!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Olimpija iz Milana se povukla iz trke za potpis Nikole Mirotića, a to znači da su sada samo Crvena zvezda i Olimpijakos zagrijani da ga dovedu iz Barselone. Ako se neko drugi već ne priključi...

 Olimpija iz Milana odustala od Nikole Mirotića Izvor: MN PRESS

Španski reprezentativac Nikola Mirotić trebalo bi do ponedjeljka da "raščivija" svoju sudbinu u Barseloni. S obzirom na to da nije pristao na smanjenje plate, Mirotić će napustiti Barselonu, a dok čekamo da se riješi i dilema oko toga koliko će mu novca pripasti na rastanku, stižu nove informacije o njegovom nastavku karijere!

Za sada je poznato da su tri kluba bila zainteresovana da ga dovedu u svoje redove, a upravo se jedan povukao. Trener Olimpije iz Milana Etore Mesina je zvanično potvrdio da Mirotić neće stići u redove njegovog kluba, nakon čega su sada u igri samo oni koji nose crveno-bijele dresove - Crvena zvezda i Olimpijakos.

"Nikola Mirotić je jedan od pet najboljih igrača u Evropi u ovom trenutku - što pokazuje i njegov ugovor - i mi ne možemo da se takmičimo sa klubovima koji su stali u red za njega", naglasio je italijanski trener.

U razgovoru za jednu italijansku televiziju, Etore Mesina je istakao da je Olimpijakos najbliži potpisu sjajnog košarkaša: "Ako Saša Vezenkov ode, Olimpijakos će imati novca u budžetu zbog njegovog ugovora koji više neće biti aktuelan, a uz to će dobiti i ogroman novac od Sakramenta za transfer. Tako da mogu da daju ponudu Mirotiću koja će apsolutno biti na nivou koji je Barselona već plaćala", dodao je trener Milana.

Interesantno, Mesina je spomenuo još Fenerbahče, Efes i Real Madrid kao potencijalne klubove koji su u trci za Nikolu Mirotića, ali ne i Crvenu zvezdu čiji navijači se nadaju da će sjajni košarkaš završiti na Malom Kalemegdanu. Već ga je ubjeđivao i monah da dođe u voljeni klub, ali vidjećemo da li će ga poslušati.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:16
OVACIJE ZA MIROTIĆA: Delije pozdravile asa Barselone , evo zašto ga Srbi obožavaju!
Izvor: Kurir
Izvor: Kurir

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC