• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

EVROPSKI DRIM-TIM DOVODI I MIROTIĆA! Ukrali igrače Zvezdi i Partizanu, sad hoće da otmu i Nikolu - spremili su milione

Nikola Mirotić bi uskoro mogao da obuče novi dres - zelene boje.

 Nikola Mirotić na meti Panatinaikosa Izvor: Profimedia

Ne prestaje saga oko odlaska Nikole Mirotića iz Barselone. Jasno je da će napustiti katalonski klub, svi znaju da neće igrati za njih naredne sezone, ali sada se još jedna ekipa uključila u trku za njegov potpis. To je Panatinaikos koji očigledno nije imao prazna obećanja, već pravi tim za osvajanje Evrolige.

Nakon što su u klub stigli Kostas Slukas, Luka Vildoza, Matijas Lesor, Dinos Mitoglu i Kostas Adetokumbo, sada oni žele da u svoje redove dovedu jednog od najboljih igrača Evrope.

Pominjali su se Crvena zvezda i Partizan kao potencijalne destinacije za Mirotića, ali sada izraelski novinar Moše Barda navodi da se poslije Olimpijakosa koji je već kontaktirao krilnog centra i drugi grčki velikan javio. Rekordni ugovor za Kostasa Slukasa vrijedan 10.000.000 evra je pokazao da u Panatinaikosu novac nije problem, pa bi ovo mogla da bude najvjerovatnija destinacija. 

Mirotić ima ugovor na još dvije godine vrijedan 22.000.000 evra sa Barselonom i još uvijek se nije dogovorio o raskidu saradnje, a nema namjeru da oprosti klubu ni dinar. Ipak ukoliko u Panatinaikos bude mogao da ode pod istim uslovima vjerovatno je da bi promijenio sredinu i pristao da ne traži novac od Barse. 

To su svakako loše vijesti za srpske klubove koji su se nadali da mogu da ga dovedu u svoje redove. Partizan je ipak u boljoj situaciji jer su produžili ugovor sa Zekom Ledejom, dok Crvena zvezda traži još nekoga na "četvorci" pored Dalibora Ilića i Dejana Davidovca.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC