• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SRBIN IZ NBA SE OŽENIO NOVINARKOM, PA STIŽE U EVROLIGU: "Alarm" za Zvezdu i Partizan, htjeli su ga i selektori

Frenk Kaminski poslije ženidbe donio odluku da sasluša ponude iz Evrolige.

 Frenk Kaminski razmišlja o Evropi Izvor: Instagram/printscreen/ashbrew

Američki košarkaš srpskih korijena Frenk Kaminski vjenčao se sa američkom novinarkom Ešli Bruer još u aprilu, a sada su njih dvoje organizovali i svadbu u Meksiku gdje provode i medeni mjesec. Kada lijepo odmore, oboje očekuju potpuno novi profesionalni izazovi pošto je Bruer dobila otkaz na ESPN-u, dok je Kaminski ostao bez ugovora u NBA.

Visoki košarkaš, koji je jedno vrijeme figurirao i za spisak selektora Kokoškova i Đorđevića, ne toliko Svetislava Pešića, napustio je Hjuston poslije isteka ugovora i za sada nije dobio dovoljno zadovoljavajuću ponudu iz NBA lige. Tamo je nastupao za Šarlot, Finiks, Atlantu i pomenuti Hjuston, a navodno bi sada mogao da dođe u Evropu. Ali, prvo da odmori u Los Kabosu, omiljenom ljetovalištu NBA košarkaša...

Grčki portal "SDNA" lansirao je informaciju da Kaminski sa svojim agentima razmatra opciju odlaska u Evropu, odnosno želi da ispita tržište i vidi da li bi neko od klubova iz Evrolige bio zainteresovan za njegove usluge. Ovo bi moglo da zainteresuje i srpske klubove Crvenu zvezdu i Partizan, zbog toga što Kaminski ima i srpsko porijeklo.

Otac njegove majke Meri je inače Srbin, a ranije je već govorio na temu igranja za srpsku reprezentaciju kada je istakao da zna da je to mogućnost, ali ne želi nekome da "uzima" mjesto: "Imam srpske korijene. Igrao sam u srpskoj ligi u Čikagu dok sam odrastao. Znam kakva je srpska kultura iz američkog ugla i sjajno je doći ovdje. Sa očeve strane vodim porijeklo ovdje, ali taj dio familije nije baš najbistriji, pa je teško", kazao je Kaminski.

Pogledajte i kako izgleda njegova supruga Ešli Bruer koja bi u slučaju njegovog odlaska u Evroligu, mogla da traži posao na nekoj od evropskih TV stanica:

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:21
Jokić se vratio pred poslednju trku
Izvor: Kurir
Izvor: Kurir

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC