• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN IDE NA SUD ZBOG MADARA? Izraelac otišao bez obeštećenja, sad se "češlja" ugovor

Partizan razmatra da poslije odlaska Jama Madara u Fenerbahče čitav slučaj preseli na BAT, ako utvrde da postoje osnovi za to.

 Partizan  razmatra da poslije odlaska Jama Madara čitav slučaj preseli na sud Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Izraelski košarkaš Jam Madar zvanično je prešao iz Partizana u Fenerbahče i sa turskim klubom je potpisao ugovor do 2025. godine, uz opciju produžetka na još jednu sezonu. Dogovorio se sa Fenerbahčeom nakon što su propali pregovori oko novog ugovora sa Partizanom, a crno-bijeli nisu zadovoljni zbog načina na koji je otišao.

Prema pisanju portala "Jurohups", Fenerbahče ne mora da plati nikakvo obeštećenje za Jama Madara pošto je plejmejker postao slobodan agent, međutim Partizan namjerava da čitav slučaj preseli na BAT. U crno-bijelom taboru će tražiti kompenzaciju za odlazak Madara u Fenerbahče pošto smatraju da nije bilo osnova za prekid saradnje. Nezvanične informacije "Jurohupsa" navode da je Madar iskoristio klauzulu da ode iz Partizana zbog neplaćenih zarada, a sada se "češlja njegov ugovor" i razmatra se da li postoji osnov za utuženje.

Za sada nije poznato da li će Partizan na kraju i otići na BAT (Košarkaški arbitražni tribunal koji odlučuje o tužbama), pošto specijalizovani košarkaški portal koji je objavio ovu informaciju prenosi da "su šanse da dobiju tužbu male i pitanje je da li će je pokrenuti uopšte".

U međuvremenu Jam Madar se oprostio od navijača Partizana i poručio da će uvijek biti uz klub, iako prethodnih deset dana nije osećao da je "ljubav obostrana", nakon čega su se ređale brojne uvrede u komentarima na Instagramu.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:22
Jam Madar posle derbija najpre otišao do devojke i brata
Izvor: Kurir sport
Izvor: Kurir sport

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC