• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan doveo novog plejmejkera: Ljubimac navijača se vratio!

Autor Dragan Šutvić

Ognjen Jaramaz je stigao u redove Partizana.

 ognjen jaramaz se vratio u partizan Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Srpski reprezentativac Ognjen Jaramaz novi je košarkaš Partizana, zvanično je potvrdio klub. Povratnik u tabor crno-bijelih potpisao je dvogodišnji ugovor sa Partizanom i tako je postao prvo pojačanje kluba za novu sezonu, s tim da su i novi ugovori za Kevina Pantera i Zeka Ledeja u rangu pojačanja.

Jaramazu je istekao ugovor sa Bajernom iz Minhena i odlučio se za povratak u Srbiju gdje je već nastupao za Partizan i Megu, a biće direktna zamjena za izraelskog plejmejkera Jama Madara koji je otišao u Fenerbahče. Prethodno je Jaramaz stigao u Partizan u jesen 2019. godine iz Burgosa kao pozajmljen igrač, a zadržao se sve do 2021. godine. Crno-bijelima je donio trofej Kupa Radivoja Koraća 2020. i proglašen je za najkorisnijeg igrača takmičenja, a sada cilja i nove trofeje.

U dosadašnjim nastupima u Evroligi, Jaramaz je prosječno bilježio 6,6 poena, 1,4 skokova i 1,2 asistencije, a i naredne sezone će sa crno-bijelima igrati u najelitnijem košarkaškom takmičenju u Evropi.

Podsetimo, Partizan za sada nije bio previše aktivan na "pijaci" i prvenstveno je gledao da zadrži igrače kojima su istekli ugovori. Uspjeli su to u slučaju Kevina Pantera i Zeka Ledeja, pokušavaju isto da učine i sa Džejmsom Nanelijem, dok su neminovni bili i odlasci. Matijas Lesor i Janis Papapetru su otišli u Panatinaikos, Dante Egzum je novi igrač Dalasa, dok je Jam Madar nakon propalih pregovora oko novog ugovora otišao u Fenerbahče.

Posljednjih dana Partizan se dovodi u vezu sa Nikolom Mirotićem i prema pisanju grčkih medija - španski košarkaš je navodno rekao "da" Željku Obradoviću, ako raskine ugovor sa Barselonom.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC