• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Uhapšen sportski direktor Igokee m:tel zbog nasilja u porodici!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Vuk Radivojević, nekadašnji košarkaš Crvene zvezde i Igokee m:tel, koji obavlja funkciju sportskog direktora "igosa", uhapšen je u Beogradu zbog krivičnog djela nasilje u porodici.

 Uhapšen Vuk Radivojević zbog nasilja u porodici Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Po nalogu dežurnog javnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu određeno je zadržavanje od 48 časova nekadašnjem košarkašu Vuku Radivojeviću, zbog izvršenja krivičnog djela nasilje u porodici, saopšteno je iz ovog Tužilaštva.

Naime, 17. jula u periodu između 2 i 3 časa na području opštine Zvezdara oštećena L.R. je prijavila policiji da ju je suprug fizički napao, prvo u vozilu, kojom prilikom je više puta udario nakon verbalne rasprave, a zatim ju je po povratku u zajednički stan udario otvorenom šakom usljed čega je zadobila tešku tjelesnu povredu, prenose "Novosti".

Osumnjičeni će biti saslušan pred javnim tužiocem, nakon čega će se pribaviti izvještaj centra za socijalni rad, podaci o potencijalnim svjedocima ovog ili eventualno prethodnih događaja, pribaviti dokumentacija o stepenu povreda koje je zadobila oštećena, te će se preduzeti i druge radnje u cilju utvrđivanja potpunog činjeničnog stanja okolnosti pod kojima se događaj odigrao.

Radivojević nije imao komentar na incident, prenijela je "Republika".

Igračku karijeru je počeo u Slogi iz Kraljeva, da bi potom na insistiranje Zmage Sagadina stigao u Crvenu ztvezdu, s kojom je već u prvoj sezoni osvojio Kup Radivoja Koraća.

Iz crveno-bijelih se preselio u špansku Fuenlabradu, gdje je proveo dvije sezone prije povratka u Zvezdu, a potom je zaigrao i za FMP Železnik i po treći put za beogradski klub upisavši 300. nastup u crveno-bijelom dresu.

U tom trećem mandatu je ponovo osvojio Kup Radivoja Koraća, a još je u karijeri branio boje Turk Telekoma, Šljonska i četiri sezone u Igokei m:tel, gdje je okačio patike o klin 2019. godine i postao sportski direktor.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC