• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SAMO DA SRBIJU NE POTJERA ONAJ ISTI MALER! Mondo podkast Šesta lična: Šta biste više od ove faze Mundbasketa?

Poslušajte najnoviju epizodu MONDO podkasta Šesta lična i šta Miloš Jovanović i Edin Avdić imaju da kažu o dosadašnjem toku Svjetskog prvenstva

 Podkast Šesta lična Mundobasket Izvor: MONDO

Druga utakmica, druga pobjeda!

To je ritam koji želim da vidimo od „plavih“, i za sada, svi smo na istoj talasnoj dužini. Srbija Svetislava Pešića je odigrala korektnu, u navratima briljantnu utakmicu i na kraju ubjedljivo slavila protiv Portorika, iako je imala određene padove u igri koji su neke i zabrinuli. Na kraju, ipak rutina, ali neke druge stvari su zabrinule!

Prije svega, ovdje mislimo na Aleksu Avramovića. „Šesti čovjek“ Srbije je nakon jednog faula tražio izmjenu, nezvanično, radi se o lakšoj povredi zgloba, ali za zvanično ćemo sačekati. Ne bi bilo lijepo da nas i ovdje, kao i prije godinu dana u Pragu, potjera maler sa rezervnim bekovima...od onog lijepo, izdvajamo „oba Jovića“, i naravno, pobjedu! Šta više treba u ovoj fazi takmičenja?

Od ostalih rezultata, da izdvojimo dvije istorijske pobjede afričkih selekcija. Južni Sudan pobijedio je Kinu Aleksandra Đorđevića, i sada „juri“ svoje mjesto u potencijalnom trouglu koji bi mogao da ih pošalje u ukrštanje, ali mora se još i tu svašta pogoditi. Pobijedili su i momci sa Zelenortskih Ostva, i to, zamislite, zahvaljujući učinku svojih igrača koji se ne zovu „Edi Tavareš“! Zaoštrava se i oko te afričke vize, možda i bude zanimljivo u tom razigravanju sa Francuzima...

Vidjeli smo u ponedjeljak ponovo dominantnog Luku Dončića, razigrane Amerikance, i još razigranije Špance. Vidjeli smo i jako napet dvoboj Novog Zelanda i Jordana, a het-trik za Afrikance kompletirala je Obala Slonovače pobjedom nad Iranom.

Ukratko, turnir ide svojim putim, a mi ga pratimo! Vidimo se opet u četvrtak!

Pogledajte

42:00
Šesta Lična – MB04
Izvor: MONDO
Izvor: MONDO

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC