• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ŠOK ZA SRBIJU - Simanić završio Svjetsko prvenstvo: Orlovi sa 11 igrača do kraja Mundobasketa!

Autor Nikola Lalović

Najnovije vijesti iz tabora reprezentacije Srbije nikako nisu dobre, ostali smo bez jednog igrača do kraja Mundobasketa! Od izvještača MONDA sa Mundobasketa Nikole Lalovića

 Boriša Simanić zbog povrede završio Svjetsko prvenstvo Izvor: Profimedia/ IMAGO

Loše vijesti iz Manile! Boriša Simanić je nažalost završio Mundobasket zbog povrede koju je zadobio u meču sa Južnim Sudanom.

"Nakon utakmice za Južnim Sudanom, reprezentativac Srbije Boriša Simanić je zbog povrede završio takmičenje. U duelu ispod koša Srbije, pred kraj jučerašnjeg meča, Simanić je dobio jak udarac laktom u predjelu bubrega. Procena sudija, čak i nakon gledanja ponovnog snimka je da prilikom udarca nije bilo namjere, ali Simanić zbog bolova nije mogao da nastavi meč. Odmah po izlasku iz igre, Boriša Simanić je upućen na urgentno odjeljenje bolnice u Manili, gdje je prvo zadržan na ispitivanju, da bi u toku noći pod nadzorom doktora reprezentacije Srbije, prof. dr Dragana Radovanovića i operisan. Boriša se osjeća dobro, bubreg i sve funkcije su sačuvane, ali je nakon operacije završio svoje učešće na Svjetskom prvenstvu. Košarkaški savez Srbije, svi reprezentativci i članovi stručnog štaba žele Boriši Simaniću brz i uspješan oporavak", navodi se u zvaničnom obraćanju Košarkakog saveza Srbije.

Simanić je u dosadašnja tri meča igrao u prosjeku 6,5 minuta po utakmici i za to vrijeme je imao jedan poen i jedan skok u prosjeku. Sada će do kraja Mundobasketa naš tim biti sa 11 igrača. "Orlove" prvo čekaju utakmice sa Italijom (1. avgust 10:00) i Dominikanskom republikom (3. avgust 14:00) a zatim i eventualni četvrfinalni dueli i nokaut faza. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC