• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MOGLO JE DA BUDE TRAGIČNO! Pešić otkrio detalje o DRAMI Boriše Simanića: Da nije prebačen u urgentni... (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Selektor Svetislav Pešić je otkrio da je situacija sa povredom Boriše Simanića u jednom trenutku izgledala jako, jako dramatično! Od izvještača MONDA sa Mundobasketa Nikole Lalovića

 Svetislav pešić o povredi Simanića - moglo je da bude tragično Izvor: mondo/nikola lalović/stefan stojanović

Srbija je ostala bez Boriše Simanića koji će propustiti ostatak Mundobasketa, a selektor Svetislav Pešić je otkrio da je situacija sa njim bila mnogo dramatičnija nego što je to djelovalo u prvom momentu!

Košarkaš Južnog Sudana Nuni Omot udario je našeg krilnog centra u predjelu bubrega pred sam kraj utakmice. Nije to na prvu loptu izgledalo previše ozbiljno, ali je na kraju moglo da bude i tragično!

"To je najvažnija vijest da je on operisan i da je on u dobrom stanju sada. Za njega i njegovu familiju je to najvažnije, ali i za nas zato što je Boriša ne samo naš igrač nego je i omiljen kod svih naših igrača i trenera. Ja odavdje želim da mu pošaljem poljupce i zagrljaje da izdrži još jedan dan. To će biti kriza, ali operacija je uspjela. Velika pomoć od doktora koje je organizovao naš profesor Radovanović. U lošoj situaciji dobro je da je profesor bio sa njim i da se to tako desilo. To je bio jedan  šok za nas, stvarno nissmo očekivali da taj udarac koji je dobio može da bude tako ne bolan nego tragičan, ali dobro je da se to sve završilo i ekipa je baš onako bila čitavu noć se skupila...Tražila se i dodatna krv jer nisu mogli da nađu jer je krvario dosta. Ali sve je dobro završeno i svi se radujemo da se on što prije oporavi", rekao je Pešić. 

Pogledajte

04:21
Svetislav Pešić
Izvor: MONDO/Nikola Lalović
Izvor: MONDO/Nikola Lalović

Sudije su gledale taj faul, ali na kraju prema njihovom kriterijumu to nije bilo dovoljno za namjernu ličnu. Da li je namjere bilo, zna samo jedan čovjek...

"Ono što smo vidjeli bio je faul. Udario ga je u predjelu bubrega. Da li je to bila namjera ili nije to sad ne znamo, to samo zna onaj koji je taj faul napravio.Sudije su procijenile da tu nije bilo namjere, ali eto vidite to je moglo da se završi vrlo tragično. Da nije bilo te reakcije, da ga odmah nisu prebacili u urgentnu sobu to bi bilo onako baš loša vijest. Ali sve je dobro kad se dobro završi", zaključio je selektor. 

Srpski novinari su ga pitali da prokomentariše sudijski kriterijum, na šta je on rekao: "Ne bih ništa više rekao. Završio sam."

Nakon odrađenog treninga u "Filsport areni" u Manili sada naše košarkaše čeka odmor, pa onda druga grupna faza. U njoj smo se našli u grupi sa Portorikom koji je prošao dalje kao drugoplasirani iz naše grupe kao i sa Italijom i Dominikanskom Republikom. Prvi meč je na programu sa Italijanima u petak od 10:00. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC