• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Polufinale Srbija - Slovenija? Može! Slovenci hoće da se ponovi istorija, ali sada je drugačije! (VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Srbija u potencijalnom polufinalu može da se sastane sa Slovenijom, a to vjerovatno svi u obje države to priželjkuju. /Od izvještača MONDA sa Mundobasketa, Nikole Lalovića/

 Slovenija želi polufinale sa Srbijom na Mundobasketu 2023 Izvor: MONDO/Nikola Lalović

Srbija igra prvi meč četvrfinala Mundobasketa sa Litvanijom, a u slučaju da srpski tim prođe dalje sledeći, rival će im biti bolji iz duela Slovenije i Kanade, koji je na programu u srijedu. O tome su naravno mislili i u stručnom štabu Slovenaca!

Selektor Aleksandar Sekulić je na prvom treningu svoje ekipe od dolaska iz Japana istakao da njegovu ekipu čeka jako važan meč i da Slovenci hoće dalje!

"Veoma važna utakmica za nas i to iz više aspekata. Najvažnije da se borimo za polufinale, imali smo možda ne najtežu grupu, ali teške protivnike. Tako da, došli smo u četvrtfinale, ništa nam nije bilo poklonjeno, morali smo da se izborimo i mislim da smo zasluženo tu. Želimo da nastavimo sa odličnim utakmicama i u završnici takmičenja", naglasio je Sekulić na početku obraćanja za medije pa na pitanje da li bi volio polufinale Srbija- Slovenija rekao: "Da, veoma. Bilo bi mi veoma drago."

Pogledajte

01:38
Aleksandar Sekulić
Izvor: MONDO/Nikola Lalović
Izvor: MONDO/Nikola Lalović

Na prošlogodišnjem Eurobasketu Slovenci su iznenađujuće ispali od Poljske u četvrfinalu, a šta se promijenilo od tada do sada?

"Razlika između prošlogodišnje utakmice protiv Poljske na Evrobasketu je ta da su uloge drugačije. Tada smo bili favoriti, ali ovdje su Kanađani. Tako da, uloge su izmijenjene, mislim da ćemo pokušati taj dio u kom su oni favoriti, a inače su odličan tim", završio je Sekulić.

Krilni košarkaš Slovenije Bine Prepelič istakao je da je Kanada veliki favorit u meču. "Kanada je jedan od favorita za osvajanje Svjetskog prvenstva, ali znamo da u ovom dijelu takmičenja, u četvrtfinalu, nema loših ekipa. Moramo se dobro pripremiti, bilo ko da je protivnik i pobijediti na kraju", rekao je, pa je prokomentarisao moguće polufinale Srbije i Slovenije: "Da, i da se ponovi 2017. godina. Da, može, bilo bi vrlo interesantno. Za gledaoce kod kuće i ovdje, nadamo se da će se desiti."

Pogledajte

02:01
Bine Prepelič
Izvor: MONDO
Izvor: MONDO

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC