• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizanova utakmica za pamćenje, stranci bez teksta! Željko Obradović odušeljen gestom Grobara: Sve ostalo je nebitno

Autor Dragan Šutvić

Košarkaški spektal na otvorenom u centru Beograda.

 partizan fuenlabrada željko obradović o grobarima  Izvor: MONDO/Uroš Arsić

U ambijentu za pamćenje, Partizan je razbio Fuenlabradu 93:63 (24:13, 26:15, 23:13, 20:22) i predstavio punim tribinama Grobara svoj novi tim, nove dresove i četvoricu pojačanja - Frenka Kaminskog, Pi-Džej Doužera, Ognjena Jaramaza i Mateuša Ponitku. Očekivano, inostrane novajlije crno-bijelih prvi put su igrale u ovakvom ambijentu i napustile su teren pune utisaka, kao i svi koji su bili na Tašmajdanu.

Navijači su priredili poseban doček svom ljubimcu, Aleksi Avramoviću, hrabrom srcu reprezentacije Srbije na nedavnom Mundobasketu, poslali su poruku zahvalnosti rumunskim navijačima za transparent "Kosovo je Srbija", a trener crno-bijelih Željko Obradović rekao je da je rezultat i ubjedljiv trijumf njegovog tima bio najmanje bitan.

U Partizanovom dresu - u prvom dijelu meča belom, a u drugom crnom - najefikasniji je bio kapiten Kevin Panter sa 14 poena, poen manje postigao je Kaminski, Alen Smailagić dodao je 12... Zanimljivo je da je u redovima Španaca, Partizanovog bratskog kluba, najefikasniji bio bivši igrač crno-bijelih Petar Aranitović. Ubacio je 16 poena.

"Ovo su najljepše utakmice za igranje, presrećni smo što imali priliku da ugostimo prijatelje, bratski klub iz Fuenlabrade. Prošle godine smo gostovali kod njih, doživjeli ogromno gostoprimstvo i strašno sam zadovoljan kako se sve odvijalo, posebno kako je na početku skandirano Fuenlabradi. To je najvažnije od svega, sve ostalo je nebitno", rekao je poslije meča Obradović za "Sport klub".

Partizan će narednih dana otputovati u Podgoricu, gdje će od 18. do 20. septembra učestvovati na ABA Superkupu, zajedno sa domaćinom, Budućnošću, kao i sa FMP-om, Cedevita Olimpijom, Igokeom, Studentskim centrom, Zadrom i Mornarom. Svaki tim će igrati tri utakmice u isto toliko dana i biće to važni testovi za crno-bijele pred 29. septembar i start takmičarske godine u ABA ligi.

Prije toga, crno-bijeli će 23. i 24. septembra učestvovati i na pripremnom turniru u Atini, u organizaciji Panatinaikosa, na kojem će učestvovati i Efes i Bajern. Nova sezona Evrolige počeće 5. oktobra.

Pogledajte

01:40
Vatromet na Tašmajdanu
Izvor: Kurir
Izvor: Kurir

Možda će vas zanimati

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Са

Сале, па што сте дозволили додику да узурпира спорт у БЛ, Борац је уништен како би нека Игокеа испливала, највећа брука спорта у РС

Sale

Banjaluka je pokazala da ovdje nema ni delija ni grobara. Turnir u parku je jedva privukao 1500 ljudi iz okolnih mjest. Naša briga je kako dići sve selekcije Borca do evropski konkurentnih klubova. Briga nas za grobare i delije

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC