• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Iz Budućnosti poručili: ABA liga nisu samo Partizan i Zvezda

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Budućnost se sutra u četvrtfinalu Superkupa ABA lige sastaje sa Zadrom

 KK Budućnost igra protiv Zadra u četvrtfinalu ABA Superkupa Izvor: MN PRESS

KK Budućnost sutra se sastaje sa ekipom Zadra u okviru četvrtfinala ABA Superkupa. Utakmice će se igrati u Podgorici, a svi klubovi će da igraju po tri utakmice koja će im služiti za što bolju pripremu pred start sezone u ABA ligi, koja počinje 29. septembra. Bivši košarkaš Crvene zvezde i reprezentativac Srbije, Marko Jagodić-Kuridža je najavio utakmicu Budućnosti protiv hrvatskog tima.

“Generalna provjera za start sezone, sve ekipe su još na početku. Mi smo skoncentrisani na prvu utakmicu, protiv Zadra, koji nije puno mijenjao ekipu. Znamo otprilike kako igraju, pripremićemo utakmicu što bolje možemo i imamo ambicije da se što bolje pokažemo u prvoj utakmici pred našom publikom", rekao je košarkaš Budućnosti Jagodić-Kuridža.

Budućnost je prilično promijenila ekipu u prelaznom roku, ali bivši reprezentativac vjeruje u svoj tim. Jagodić-Kuridža navodi i da nisu samo jaki Zvezda i Partizan već da i drugi klubovi imaju kvalitet da osvoje ABA Superkup. 

“Uvijek je teško kada dođe deset novih igrača, ali tu smo mi stariji ovdje da pomognemo novima da što prije stvorimo dobru atmosferu kako bi igrali što bolje. Vječiti imaju jake evroligaške timove, Ali liga nije samo Partizan i Crvena zvezda i sve utakmice će biti teške, ima tu još dosta kvalitenih timova. Da svi budemo zdravi i dobro treniramo, a poslije ćemo da vidimo”, poručio je Jagodić-Kuridža. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC