• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"POTPISAO JE ZA NAS, KAKAV SAD PARTIZAN!?" Predsjednik kluba digao frku - i zaprijetio tužbama zbog Brazilca

Oglasio se predsjednik Venecije nakon informacija da će Bruno Kaboklo uprkos potpisu za ovaj klub završiti u Izraelu ili Partizanu.

 Bruno Kaboklo ima ugovor sa Venecijom Izvor: Profimedia

Brazilski košarkaš Bruno Kaboklo potpisao je ovog ljeta za Veneciju, međutim još nije stigao u Italiju i ponovo je iz misterioznog razloga propustio let za Evropu. Zbog toga se oglasio i predsjednik Venecije, Federiko Ćasarin koji je prokomentarisao i sve češće spekulacije medija da bi Kaboklo na kraju mogao da ode u Partizan ili Izrael?!

"Ne možemo da potvrdimo da li se pridružio klubu iz Izraela, ali ima tračeva da bi mogao da ode u Partizan", kazao je Ćasarin za lokalni list iz Venecije, prenosi "Basket Njuz". Takođe, prvi čovjek italijanskog kluba smatra da je Venecija već sve dogovorila sa njim i da nikako nije moguće da sada potpiše za neki drugi klub, odnosno već je zaprijetio i tužbama, pod uslovom da Brazilac volšebno obuče neki drugi dres.

"Bez obzira na sve želim da kažem da smo preduzeli konkretne korake i preko advokata smo obavijestili sve košarkaške lige. Želimo sve klubove da obeshrabrimo u namjeri da angažuju Kabokla pošto brazilski košarkaš ostaje pod ugovorom sa našim klubom", dodao je razočarani Federiko Ćasarin.

Prema informacijama izraelskih medija, Brazilac se sprema da igra na američkoj turneji za Makabi iz Ranane koji će igrati prijateljske utakmice sa Bruklinom, Klivlendom i Minesotom. Podsjetimo, krilni centar je prethodno igrao za Toronto, Sakramento, Memfis i Hjuston, potom je bio u Limožu, Sao Paulu, Kapitanesu i Ulmu, a ostavio je odličan utisak i tokom Mundobasketa u dresu Brazila kada je prosječno bilježio 16,4 poena i 9,2 skoka po meču.

Podsjetimo, ovog ljeta je već stigao jedan brazilski košarkaš u Srbiju i to Jago dos Santos u Crvenu zvezdu, a interesantno je da je baš sa Brunom Kaboklom prošle godine igrao u Ulmu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC