• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NBA zvijezda u šoku zbog cijene goriva (VIDEO)

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Džimi Batler ne može da vjeruje koliko je gorivo poskupjelo u Americi.

 Džimi Batler bijesan zbog visokih cijena goriva Izvor: Twitter/ClutchPoints/Screenshot

Jedan od najboljih košarkaša današnjice Džimi Batler (34) zaradio je tokom karijere ogroman novac i tek će, pošto mu je ugovorom u Majamiju garantovano da će mu tokom 2023/24 na račun "leći" 45.183.960 dolara. Međutim, čak je i Batler osjetio poskupljenja u posljednje vrijeme pošto se na društvenim mrežama požalio na račun zbog benzina koji je sipao. Ili se ipak samo šalio sa onima koji nemaju dovoljno novca...

Batler je na društvenim mrežama okačio snimak na kome se vidi da je u šoku zbog novca koji je morao da izdvoji da bi do vrha napunio svoj skupoceni Bugati. Na kraju, ovo zadovoljstvo koštalo ga je oko 145 dolara, zbog čega je svoju brigu podelio i sa pratiocima na Instagramu.

"Ovaj auto-put je je**na pljačka. Čoveče, mislim da ću vratiti malo benzina nazad. Šta mislite, ako odem i kažem da sam sipao pogrešno gorivo da li će mi vratiti novac? Ne, ovo nije normalno", nastavio je svoju tiradu Batler.


Grubom procjenom, pretpostavlja se da je Džimi Batler u dosadašnjem toku karijere zaradio više od 250 miliona dolara, ako ne računamo sponzorske ugovore, dok je potom potpisao novi trogodišnji ugovor vredan još oko 146 miliona dolara. Čini se da ipak neće osjetiti poskupljenje goriva u Sjedinjenim Državama gdje je galon (3,78 litara) benzina dostigao cijenu 3.86 dolara. Preciznije, litra benzina košta oko 2 KM u SAD.

Batler nije mnogo otkrivao o svom automobilu, ali je pravo čudo ako ne košta nekoliko stotina hiljada dolara, ako ne i miliona dolara, mada sad razmišlja da kupi električni automobil. Možda samo pokušava da pomogne i običnom narodu da shvate da nisu sami u borbi sa inflacijom?

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC