• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Svaki put kad priđete Kosovu iskopaćete sebi grob!" Skandal na KIM zbog jezive poruke navijača Srbima!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Navijači jednog košarkaškog kluba iz Kosovske Mitrovice su željeli da na meču sa Sigalom iz Prištine razviju sramotan transparent koji se odnosi na ubijene Srbe na Kosovu.

 Sraman transparent na Kosovu i Metohiji Izvor: Facebook/Torcida1984

Skandal na Kosovu i Metohiji! Nakon tragičnih događaja u kojima je poginulo nekoliko Srba sada se oglasila navijačka grupa "Torcida 1984" koja podržava košarkaški klub Trepča iz Kosovske Mitrovice. Ova navijačka grupa je u hali u kojoj igra njihov tim razvila transparent na kome piše: "Svaki put kada se približite Kosovu iskopaćete sebi još jedan grob!"

Na transparentu može da se vidi nacrtan grob, tenk, silueta mrtvačke figure iza koje je groblje i na jednom od grobova crvenom bojom napisan datum 24. septembar 2023. godine. 

Navijačka grupa "Torcida 1984" se oglasila saopštenjem u kome je navela da im policija nije dozvolila da ovaj transparent prikažu na meču kosovske lige sa Sigalom iz Prištine odigranom u subotu, a u znak protesta zbog toga navijači Trepče nisu pjevali u prvoj četvtini meča i okrenuli su leđa terenu. Pogledajte ovaj sramni transparent: 

Povodom dešavanja na Kosovu i Metohiji su se oglasili i srpski navijači, pa smo vidjeli poruku i koreografiju navijača Crvena zvezde tim povodom na meču sa Radničkim iz Niša u Superligi. Pogledajte kako je to izgledalo u Beogradu: 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC