• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ljubimac Grobara igra protiv Crvene zvezde!

Autor Dragan Šutvić

Nekadašnji košarkaš Partizana Boris Dalo biće protivnik Crvene zvezde u prvom kolu Evrolige.

 boris dalo igra protiv crvene zvezde  Izvor: MN PRESS

Nova sezona Evrolige počinje utakmicom Crvene zvezde i Asvela u Beogradskoj areni, a taj meč posebno će biti značajan za jednog košarkaša francuskog tima. Nekadašnji prvotimac Partizana Boris Dalo vraća se u Beograd u kojem je proveo dio karijere, a ponovo će igrati protiv crveno-bijelih koji su mu svojevremeno bili najveći rival.

Jedan od miljenika Partizanovih navijača iz perioda od prije desetak godina sada je potpuno drugačiji igrač. Više ne igra kao plejmejker već na pozicijama dva i tri, daleko je teži nego što ga Grobari pamte, a srpski jezik i dalje mu je jedan od znakova raspoznavanja. Dalo se u prethodnom periodu često oglašavao zbog mečeva Partizana, a sada su se navijači ispod njegove objave oglasili o utakmici koju treba da igra.

Nakon što se javio da je stigao u Beograd nekoliko stotina navijača na Tviteru reagovalo je na njegov tvit, a stigao je i veliki broj poruka u kojima ga navijači crno-bijelih bodre da na gostovanju savlada Crvenu zvezdu! Poruke u kojima mu žele sreću na utakmici, pobjedu protiv Zvezde i dobru igru sigurno će značiti košarkašu koji je dvije godine nosio crno-bijeli dres.

Podsjećamo, Boris Dalo je nakon prve seniorske sezone u Pojtjersu stigao u Srbiju, gdje je dvije godine nosio crno-bijeli dres. Sa Partizanom je osvojio titulu u Srbiji 2014. godine, a poslije odlaska iz srpskog tima rijetko gdje se zadržao duže od sezone. Igrao je za Antibes, Long Ajlend Netse, Panionios, Aris, Strazbur, Portel, Šole i sada je član Asvela, jednog od - barem na papiru - najslabijih timova u Evroligi.

Navijači Partizana pamte ga kao dio čuvene ekipe, ali i zbog nevjerovatne harizme. Boris se svakodnevno trudio da nauči srpski i često je zabavljao navijače svojim izjavama na našem jeziku.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC