• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dončić ili Teodosić? Zvezdin Amerikanac: Luka je učio od Tea!

Autor Dragan Šutvić

Majk Tobi je u reprezentaciji imao priliku da igra sa Lukom Dončićem, a sada u Beogradu nastupa sa Milošem Teodosićem. Sa kim je lakše?

 crvena zvezda asvel majk tobi najava  Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

Ova sezona Evrolige počinje u Beogradu, a prvi meč u sezoni 23/24 odigraće se u "Beogradskoj areni" gdje će Crvena zvezda dočekati sastav Asvela. Pred taj meč iskusni američki centar Majk Tobi je istakao da očekuje sjajnu atmosferu i pobjedu svog tima.

"Jako smo uzbuđeni jer počinje nova sezona, igramo prvu utakmicu kod kuće i biće sjajna atmosfera. Ovo je prva utakmica, uvijek ima malo pritiska kada sezona tek počinje, ali sa druge strane znamo da moramo da se koncentrišemo na sebe i svoju igru kako bi imali šansu da pobijedimo", rekao je Tobi na posljednjem treningu pred meč.

Očekuje se da puna hala dočeka Francuze, a to će svakako igračima crveno-bijelih biti sjajna motivacija za uspjeh na početku nove takmičarske godine u evropskoj eliti.

"Mislim da je to dodatna motivacija, jako smo uzbuđeni i naravno ovdje su navijači sjajni. Probaćemo da iskoristimo tu energiju, ali da ne budemo previše ponijeti emocijama. Da nas one ne ponesu poreviše, ali da u isto vrijeme to iskoristimo kao dodatnu motivaciju da dodatno budemo dobri", naglasio je Tobi. 

Pogledajte

02:39
Majk Tobi izjava pred Asvel
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

Na pitanje da li će njegov saigrač iz reprezentacije Slovenije Luka Dončić gledati ovaj meč rekao je da se nije skoro čuo sa njim, a zatim je govorio o sjajnoj konekciji sa Milošem Teodosićem u crveno-bijelom.

"Da, naravno mislim da ćemo tako igrati. Stvorili smo odmah jaku konekciju. Nije nam puno trebalo treninga, a u Laktašima nam je bila prva utakmica jer on nije bio na turniru na Kipru. Znamo kakav je on igrač i nadam se da ćemo tokom sezone poboljšati našu konekciju", naglasio je centar Zvezde. 

Htjeli su novinari da izabere - Luka Dončić ili Miloš Teodosić! "Već smo krenuli sa tim poređenjima... Obojica su sjajni košarkaši,. obojica su sjajni plejmejkeri i rekao bih da je Luka vjerovatno učio od Teodosića."

Asvel je pred ovaj meč poražen u domaćem šampionatu, ali Tobi u tome ne vidi slabost francuskog tima.

"Mislim da su odmorili neke igrače, da su se spremili za početak Evrolige. Znamo da su fizički moćan tim, igrali smo prijateljsku sa njima i bilo je jako teško. Moiramo da se fokusiramo samo na sebe", završio je on. 

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC