• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Evo šta se dešava sa Nemanjom Bjelicom! Oglasio se portparol Crvene zvezde: Mnogo se spekuliše...

Crvena zvezda Meridianbet se oglasila povodom situacije sa Nemanjom Bjelicom koji je stigao ovog ljeta i još nije igrao za klub.

 Crvena zvezda o Nemanji Bjelici  Izvor: MN PRESS

Šta se dešava sa Crvenom zvezdom Meridianbet i Nemanjom Bjelicom? U javnosti su se pojavile oprečne informacije od onih da je raskinuo ugovor sa klubom i vratio se u Fenerbahče, preko onih da je završio karijeru, dok se čak govorilo i da nije povređen nego ima problem sa trenerom Duškom Ivanovićem.

Novinari su stoga čekali reakciju trenera Duška Ivanovića pred meč sa Žalgirisom u Evroligi (petak, 19.00), a portparol kluba Igor Vujičin prenio je zvaničan stav kluba o Nemanji Bjelici:

"Sve će biti jasnije za par dana. Ovo sto se pojavljuje u medijima oko sukoba sa Ivanovićem, mnogo se spekuliše. Oglasićemo se za par dana i sve će biti jasno", naglasio je Vujičinin dok na ovu temu nije govorio trener crveno-bijelih.

Podsjetimo, Nemanja Bjelica (35) je prije samo mjesec dana stigao u Crvenu zvezdu, klub u kome je već igrao od 2008. do 2010. i igrački "eksplodirao", a kod Duška Ivanovića je igrao samo na pripremnom turniru u Minhenu poslije čega je objavljeno da ima povredu. Takođe, njegovo ime ne pojavljuje se ni na profilu Crvene zvezde na sajtu Evrolige.

Tokom dosadašnje karijere Bjelica je igrao još i u Austriji za Arkadiju, Baskoniju, Fenerbahče, Minesotu, Sakramento, Majami i Golden Stejt.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC