• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Crvena zvezda odmah u problemu - povrijedio se Nemanja Bjelica!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Jedan od najiskusnijih igrača Crvene zvezde Nemanja Bjelica neće biti na raspolaganju Dušku Ivanoviću na početku sezone.

 Nemanja Bjelica povrijedjen Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda tek za vikend počinje novu sezonu, a trener Duško Ivanović već ima problem! Iskusni Nemanja Bjelica, posljednje pojačanje crveno-bijelih, obnovio je povredu lista i propustiće početak nove sezone. Navodno, u pitanju je ista povreda koja je Bjelicu mučila prethodne sezone i zbog koje je tek u finišu takmičarske godine zaigrao za Fenerbahče.

Nekadašnji srpski reprezentativac nije se pojavio pred novinarima u okviru Evroliginog "Medija deja" organizovanog u utorak popodne, a pojedini izvori navode da je nakon zajedničkog fotografisanja otišao na magnetnu rezonancu, kako bi se utvrdio stepen povrede. Za sada se ne zna koliko će NBA šampion od prije dvije sezone pauzirati i kada će navijači Crvene zvezde moći da ga vide u dresu koji je nosio i prije 13 godina, na početku igračke karijere.

Podsjećamo, Bjelica je prve korake u seniorskoj košarci napravio u Austriji, odakle ga je Zvezda dovela dok je na njenoj klupi sjedio Svetislav Pešić. Uslijedile su dve sezone u crveno-bijelom dresu, a zatim nastupi za Baskoniju, Fenerbahče u kojem je bio MVP Evrolige, Minesotu, Sakramento, Majami i Golden Stejt sa kojim je osvojio prsten u NBA ligi. Povratak u Evropu nije prošao sjajno jer je zbog povrede propustio mnogo mečeva Fenerbahčea prethodne sezone, a zatim je stigao u rodni Beograd i ponovo obukao dres Zvezde.

Na samom početku sezone neće moći da pomogne saigračima, ali čini se da Duško Ivanović ima mnogo opcija na poziciji krilnog centra. Praktično svi visoki igrači koji su dovedeni ovog ljeta pokrivaju i poziciju četiri i poziciju pet, pa su tako u opticaju za minutažu na tom mjestu pored Luke Mitrovića koji je bio u klubu novajlije Džoel Bolomboj, Majk Tobi, Marko Simonović i Dejan Davidovac.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC