• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda odlična na startu sezone, ali Ivanović traži više: "Mi moramo još da napredujemo"

Duško Ivanović govorio je pred predstojeću utakmicu Crvene zvezde u Evroligi.

 Duško Ivanović Žalgiris najava Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

Portparol Crvene zvezde Meridianbet Igor Vujičin prenio je stav kluba o situaciji sa Nemanjom Bjelicom, dok se na konferenciji za medije trener Duško Ivanović bavio samo narednim protivnikom. U pitanju je Žalgiris sa kojim Crvena zvezda igra u petak (19.00) u Kaunasu, a dobro je poznato da je to jedno od najkomplikovanijih gostovanja za sve timove u Evroligi.

"Oni su već dugo godina ekipa koja je pokazala da je stvarno jedan od najtežih protivnika kada igraju kod kuće. Igraju strpljivo, disciplinovano i čvrsto, na sve to godinama igraju zajedno i izvanredno su uigrani. Mi gledamo na nas i hoćemo da nastavimo u ritmu koji do sada imali", istakao je Ivanović čija je ekipa već igrala sa Žalgirisom tokom priprema na Kipru, kada su Litvanci slavili u uzbudljivoj završnici.

Pogledajte

02:14
Duško Ivanović izjava
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

"Malo to pomaže, ali biće drugačije, nismo bili kompletni, sigurno će biti drugačija utakmica, ali neki detalji mogu da nam pomognu", dodao je Duško Ivanović i istakao da još neće otkrivati koji košarkaši putuju u Litvaniju, odnosno koji će to ostati u Beogradu za prvo evroligaško gostovanje.

Što se tiče Rokasa Gedraitisa, koji je Litvanac i vrlo dobro poznaje Žalgiris, ističe da on prije svega treba sebi da pomogne da "skine pritisak" zbog povratka u Kanuas, ali vjeruje da to neće biti problem jer je profesionalac na svakom treningu i meču. Od svog tima ipak očekuje da bude još bolji nego protiv Asvela. "Nadam se da ćemo biti još bolji, imamo dobar rezultat, a mi kao ekipa možemo i moramo da napredujemo. Hajde da vidimo šta smo radili, pa ćemo vidjeti na utakmici šta smo popravili", kazao je trener Crvene zvezde.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC