• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ledej provocirao heroja Olimpijakosa?

Autor Dragan Šutvić

Po tvrdnjama grčkih medija, Zek Ledej je provocirao Janulisa Larencakisa pred veoma važna slobodna bacanja.

 zek ledej provocirao igrača olimpijakosa  Izvor: MN Press/Klodian Lato/Eurokinissi

Košarkaši Partizana poraženi su u četvrtom kolu Evrolige, na gostovanju Olimpijakosu (98:94). Aktuelni vicešampion Evrope bio je bolji nakon dodatnih pet minuta košarke u Pireju, a neizvjesnu završnicu obilježilo je nekoliko spornih detalja i jedan kratak razgovor Zeka Ledeja i Janulisa Larencakisa.

Grčki košarkaš imao je priliku da izvodi slobodna bacanja na 8,6 sekundi do kraja do kraja produžetka, a Amerikanac iz Partizanovih redova pokušao je da mu pokvari plan. Na snimku koji kruži društvenim mrežama vidi se kako Ledej prilazi rivali i nešto mu govori dok se Larencakis priprema da šutira ka košu. Pogledajte detalje sa meča u Pireju:

Po tvrdnjama grčkih medija, Zek Ledej je Janulisu Larencakisu rekao da je kukavica! "Ti si kukavica, bojiš se. Promaši jedno, ne možeš da pogodiš", izgovorio je krilni centar Partizana, ali to nije bilo dovoljno da poremeti Grka. Larencakis je bio precizan oba puta i povisio je prednost svog tima na tri poena razlike - 96:93.

U narednom napadu Partizana Aleksa Avramović realizovao je samo jedno slobodno bacanje, a zatim je Tomas Vokap dva puta bio precizan sa linije penala za pobjedu domaćeg tima. Bio je to drugi trijumf Olimpijakosa u tekućoj sezoni, a zanimljivo je da su i najvećeg rivala Panatinaikos savladali nakon produžetka. Između ta dva meča lako su izgubili od Barselone i Olimpije iz Milana. Partizan nakon četiri runde ima skor 1-3, pobjedu nad Asvelom i poraze od Makabija, Barselone i Olimpijakosa.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC