• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Centar Mege "spustio slušalicu" Partizanu!

Autor Dragan Šutvić

Uroš Plavšić je privukao pažnu ovim potezom...

 uroš plavšić proslava pobjede mega partizan  Izvor: MN PRESS

Mega je uspjela da savlada Partizan 88:86 u "Hali sportova" na Novom Beogradu, a nakon pobjede u nevjerovatnoj završnici uslijedilo je i veliko slavlje! A tu se posebno istakao Uroš Plavšić!

Centar Mege je na ovom meču igrao 25 minuta i za to vrijeme je upisao 15 poena i 6 skokova, a nakon utakmice je iskopirao Novaka Đokovića! Već neko vrijeme srpski sportisti nakon velikih pobjeda slave tako što "spuste slušalicu", kao što je to uradio Novak Đoković nakon polufinala US Opena protiv Bena Šeltona. Upravo je Novak od mladog Amerikanca "ukrao" tu proslavu što je tamošnju javnost razbjesnilo, a sada je 24-godišnji Čačanin riješio da taj potez napravi poslije pobjede nad crno-bijelima. 

Plavšić ima 24 godine i vratio se u srpsku košarku nakon završenog koledža. Nakon početaka u junioprskom timu Mege bio je jednu sezonu na pozajmici u Smederevu, a onda je otišao na koledž. Igrao je jednu godinu u Arizonu, a onda je pređao na Tenesi gdje se zadržao četiri godine. Pogledajte njegovu proslavu: 

Nije on jedini iskopirao Novaka jer mu se u tome pridružio i mladi Hrvat Andrija Jelavić. Ovaj 210 centimetara visoki krilni centar koji je dao 9 poena, ali je imao i 10 skokova rođen je 2004. godine i nakon početaka u Cedeviti prešao je u Megu sa kojom je osvojio juniorsku ABA i Evroligu. Prošle godine je bio na pozajmici u OKK Beograd gdje se pokazao odlično pa je prekomandovan u prvi tim. 

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC