• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizanov heroj "iz sjenke" otkrio šta je pričao sa Teodosićem

Pi Džej Doužer razgovarao je sa novinarima poslije pobjede Partizana protiv Crvene zvezde u ABA ligi.

 Pi Džej Doužer i Miloš Teodosić razgovor Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

Partizan je dva puta u razmaku od samo nekoliko dana pobijedio Crvenu zvezdu Meridianbet. Prvo u Evroligi prošlog četvrtka, pa u ABA ligi  u ponedjeljak uveče i poslije iznenađujućeg poraza od Mege ekspesno se vratio pobjedama. Neće ni u narednom periodu biti povređenog Kevina Pantera, ali je protiv Zvezde odgovornost preuzeo Pi Džej Doužer i pokazao da će biti veliko pojačanje regionalnom šampionu.

Za 25 minuta na parketu nekadašnji saigrač Nikole Jokića u Denveru ubacio je 12 poena, uz osam asistencija i četiri skoka i bio je ponovo jedan od 'iks faktora'. Koja od dvije derbi pobjede mu je je bila draža?

"Svaka naredna utakmica je najvažnija. Znali smo da je ovo baš bitno, teško je dva puta uzastopno dobiti bilo koga. Izašli smo fokusirani, naučili iz pobjede i bili smo bolji", počeo je Doužer razgovor sa novinarima.

Pojasnio je potom šta su bile promjene crno-bijelih u drugoj utakmici. "Moramo da ostanemo zajedno, izdržali smo 'oluju', držali se plana igre, nismo imali previše grešaka u odbrani i napadu, svaki napad je bio bitan."

Trijumf je ostvaren bez kapitena Pantera. "Za nas je izostanak Pantera veliki gubitak, niko drugi nije kao on, svako mora da bude svoj, da iskoči sljedeći igrač. Niko od nas ne može da bude on, svi moramo da budemo svoji i da stvari dođu na svoje."

Najbolju partiju od dolaska u Partizan pružio je Frenk Kaminski (22, 3sk).

"Mi smo profesionalci, moramo da se adaptiramo svaki dan i da napredujemo iz dana u dan. Obojica imamo taj ponos na svoju igru, ali smo u isto vrijeme i sebi najveći kritičari. Imam još posla i Frenk isto, napredovaćemo."

U jednom trenutku meča su Doužer i Miloš Teodosić imali razgovor na parketu. Ostali su sami na drugoj strani terena, dok su se na drugom dijelu izvodila slobodna bacanja. "Samo smo malo razgovarali, to je to", sa osmijehom je završio Doužer i prilikom odlaska dodao da "nije bio 'treš-tok', nego samo razgovor".

Pogledajte

02:02
Pi Džej Doužer izjava posle derbija
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC