• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan ga zove nedjeljama, a sad se oglasio agent: "Dobro došao u Evroligu"

Partizan bi mogao da dobije sjajno pojačanje u reketu pošto je Bruno Kaboklo na korak od potpisa.

 Bruno Kaboklo na korak od potpisa za Partizan Izvor: BAY ISMOYO / AFP / Profimedia

Partizan dugo traži centra i dugo već pregovara sa brazilskim košarkašem Brunom Kaboklom, a čini se da je stvar praktično gotova. Dok navijači čekaju da se oglasi klub iz Humske i potvrdi medijske spekulacije, javio se košarkašev agent Danijel Hazan i svojom objavom dodatno "podgrijao" ove navode.

Hazan je na društvenim mrežama podelio objave medija i napisao: "Bruno Kaboklo, dobro došao u Evroligu". Na osnovu toga može se reći da je posao već završen, međutim za sada jedini problem pravi njegov (i dalje) formalni klub Venecija. Kaboklo je nakon sjajne godine u Ulmu sve dogovorio sa Venecijom, nakon čega su nastali problemi jer ga je prvo tražio Makabi, a potom i Partizan, zbog čega su Italijani već burno reagovali.

Prema informacijama iz Italije, procijenjeno je da će Partizan morati da plati između milion i milion i po evra da bi dobio Kabokla, međutim mnogo više ćemo znati kada se crno-bijeli oglase o Brazilci u "raščivijaju" dilemu koja je zbunila sve, posebno jer traje već nedjeljama unazad.

Prethodno je hrvatski trener Aco Petrović,poručio da je Partizan "dobio paklenog igrača" ako je tačna informacija da su ga potpisali.

Kaboklo je inače rođen 1995. godine, visok je 208 centimetara i igra na obje "unutrašnje pozicije". Igrao je u Torontu, Sakramentu, Hjustonu, Memfisu, a potom u Limožu, Sao Paulu, Meksiku i Ulmu. Prije Svjetskog prvenstva je potpisao za Veneciju, a onda kreću problemi.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC