• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Aleksin intervju nasmijao sve! Panter ga "ćušnuo" i nastade zbrka: Na kom sam jeziku pričao? (VIDEO)

Aleksa Avramović se zbunio tokom intervjua poslije pobjede Partizana nad Crvenom zvezdom.

 Aleksa Avramović se zbunio tokom intervjua Izvor: YouTube/BC Partizan TV

Partizan je savladao Crvenu zvezdu Meridianbet u 5. kolu ABA lige (98:87), drugi put u roku od 96 sati, a ponovo je jedan od najvažnijih igrača crno-bijelih bio Aleksa Avramović. Ne samo da je postigao 15 poena i podelio šest asistencija, nego je uz to preuzeo i ulogu lidera od Kevina Pantera. Ko zna koji put je "razmrdao" ekipu, žrtvovao se u odbrani, postizao važne poene, ali je to uzelo mnogo energije.

Zbog toga je jedva stajao na nogama poslije utakmice, a nakon što je novinarima u miks-zoni razjasnio šta se to desilo između njega i Nedovića na kraju utakmice, govorio je i za zvanični Jutjub kanal Partizana. Toliko je bio umoran da je u jednom trenutku zaboravio na kom jeziku treba da priča.

"Mnogo važna pobjeda, važnija nego prošli derbi. Vratili smo se na pravi kolosijek i u Evroligi i to protiv najtežeg protivnika", kazao je Aleksa Avramović na srpskom dok je pored njega prolazio povrijeđeni Kevin Panter. On ga je potkačio u šali, dobacio nešto, a potom je Avramović trebalo da govori o tome kako su crno-bijeli slavili bez Amerikanca. "I to bez kapitena, bez Kevina Pantera... On je naš najvažniji", pričao je Avramović, ali na engleskom.

Tu ga je reporter Partizanovog kanala na Jutjubu ispravio i kazao mu da "slobodno može i na srpskom", na šta se Aleksa dodatno zbunio jer nije bio svjestan da se "prebacio" na drugi jezik. "Ja sam pričao na engleskom? Mrtav sam umoran! Bila je to dobra, odlična utakmica za nas. U pravom smo ritmu. Znamo koliko su teške sve utakmice, ali smo jako umorni. Moramo da se odmorimo, promijenili su trenera i idemo da ih pobijedimo", zaključio je razgovor Avramović prije nego što je otišao na tuširanje, ali i proslavu veoma važne pobede za crno-bijele.

Pogledajte te detalje na sljedećem snimku od 23:42, kada i počinje intervju Alekse Avramovića:

Aleksa Avramović priča engleski
Izvor: YouTube/BC Partizan TV

Pogledajte i slavlje igrača Partizana na kraju utakmice:

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC