• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otac Luke Dončića na utakmici Crvene zvezde

Otac Luke Dončića gleda Zvezdu u Evroligi

 Saša Dončić o Crvenoj zvezdi Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

Bivši slovenački košarkaš Saša Dončić, otac Luke Dončića, čest je gost na utakmicama Crvene zvezde u Beogradu i tako je i ovog četvrtka u Štark areni, na meču Zvezda - Bajern. Uoči početka utakmice, on je govorio o crveno-bijelima, njihovoj formi, rezultatima...

"Treba još malo strpljenja, još je to nova ekipa, novitrener, ali zvučna su imena, trener i očekujem odličnu sezonu. Mislim da podrška navijača nikad nije bila u pitanju i mislim da sa pravom vjeruju da će biti plasmana u Top 8. Sferopulos je iskusan trener, tri i po godine je radio u Makabiju, što je teško. Vjerujem da je izuzetno dobar trener, treba strpljenja da proradi njegov sistem i vjerujem u sve najbolje", rekao je Dončić senior.

Bio je upitan i za igre Teodosića i Nejpijera.

"Nema smisla komentarisati kvalitet Teodosića i Nejpijera, ali to je ipak proces, jednostavno u košarci nema ničega preko noći i to je jedna stvar koja će u budućnosti proraditi".

Njegov sin Luka Dončić veliki je navijač Zvezde i često na društvenim mrežama objavljuje fotografije svog televizora u domu u Dalasu, na kojem gleda mečeve Zvezde. "Luka gleda sve utakmice koje mu dozvoljava vrijeme, ne znam da li je sada na treningu, ali sigurno će pratiti utakmicu".

Njegov sin je furiozno krenuo u novu sezonu, odlučan da mu se više nikad ne ponovi prošla, kada je sa Dalasom ostao bez plasmana u plej-of. "Za početak sezone je fenomenalan, nadam se da će to da potraje do kraja, tamo se mijenja sve, usponi, padovi, nadam se da će da bude dobro".

Dončić senior je i poslao poruku o Dončiću i Nikoli Jokiću. "Mislim da mi na ovim prostorima ne shvatamo kakvu popularnost oni imaju, ne samo u Americi, već u cijelom svijetu, pričamo o dva košarkaša koji su u Top 5 u svijetu, meni lično to svakako imponuje, a i svim ljudima sigurno mnogo znači da se već poslije prvih kola priča o njima u MVP trci. Mislim da nema ništa ljepše".

Pogledajte

02:35
Saša Dončić
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC