• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Braun otjerao Petruševa nakon šest minuta, a sad ga nahvalio

Filip Petrušev ostao u lijepom sjećanju treneru Majku Braunu iz Sakramenta.

 Majk Braun o Filipu Petruševu Izvor: MN PRESS

Filip Petrušev pokušao je poslije dobre sezone sa Crvenom zvezdom da ode u NBA ligu, ali se nije dugo zadržao. Filadelfija ga je poslala u Kliperse, a oni u Sakramento, gdje je poslije samo tri minuta dobio "ispisnicu" i potpisao je za Olimpijakos u kome se nadaju da bi mogao da bude veliko pojačanje za Evroligu.

Ipak, iako se nije snašao u NBA ligi, njegov trener Majk Braun, koji ga je kratko vodio u Sakramentu, imao je samo riječi hvale za srpskog košarkaša.

"Nije bio dugo sa nama, ali mislim da ćete vi (navijači Olimpijakosa, prim. aut.) dobiti mladog igrača koji opet ima mnogo iskustva. Igrao je za reprezentaciju, pa mnogo važnih utakmica. Imao je i iskustvo sa više timova u NBA ligi, ima kvalitet, a mislim da će se dobro snaći u Olimpijakosu", rekao je Braun za grčki "SDNA".

Zanimljivo je da je iz Olimpijakosa u Sakramento ovog ljeta stigao bugarski košarkaš Saša Vezenkov, dok je sada u suprotnom smjeru otišao Petrušev.

"Uzbuđen sam i srećan zbog njega, ali i Olimpijakosa. Sarađivali smo oko Vezenkova, a sada će dobiti dobrog igrača iz našeg tima. Želim mu sve najbolje, kao i samom Olimpijakosu", dodao je on.

Podsjetimo, Petrušev je odigrao jedan meč za Filadelfiju, prije nego što je trejdovan u Kliperse u kojima nije uspio da istrči ni na parket. U dresu Sakramenta igrao je ukupno šest i po minuta i zabilježio je tri poena.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC