• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Embid dao 41 Jokiću, pa ga sačekao poslije meča: Svi u šoku šta mu je rekao na uvo, sve otkrio! (VIDEO)

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Džoel Embid želi da popravi odnos sa Nikolom Jokićem.

 Embid dao Jokiću 41 poen pa mu rekao da je najbolji igrač Izvor: Printscren/Twitter/Clutchpoint

Džoel Embid i Nikola Jokić već duže vrijeme vode velike bitke u NBA, a posljednju malu dobio je Kamerunac koji je u pobjedi FIladelfije nad Denverom (126:121) upisao 41 poen, 10 asistencija i sedam skokova. Iako je prethodni trijumf koristio za MVP kampanju koju je na kraju dobio, ovoga puta Embid je potpuno drugačije reagovao pošto je prišao Somborcu poslije susreta i šapnuo mu vrlo zanimljivu stvar na uvo.

Čak je bio i raspoložen da priča o tome šta se desilo između njega i Jokića, a lijepo je vidjeti da postoji puno poštovanje: "Šta sam mu rekao? Rekao sam mu da je najbolji igrač u ligi. Osvojio je titulu, to je najbolji tim u ligi, a bio je i MVP finala. Rekao sam da nastavi i da se vidimo za dvije sedmice", ispričao je Embid novinarima poslije meča.


Vrijedi istaći i da je Embid stvarno bio fenomenalan i u završnici je sa šest poena u završnici meča, dok je Jokiću, koji je odigrao više nego dobar meč (25 poena, 19 skokova i tri asistencija), nedostajala mala pomoć saigrača. Prije svih, Džamal Marej je loše vodio utakmicu sa plejmejkerske pozicije, ali ne treba ovo ništa da zabrinjava Denver pošto su uoči utakmice svi starteri imali manjih problema sa povredom i činilo se da neće ni igrati.

Ostaje da se vidi da li će Džoel Embid održati obećanje i igrati protiv Nikole Jokića i njegovog Denvera u gostima 27. januara, pošto je odlazak u Kolorado izbjegavao još od 2019. godine. Čini se da je i sam počeo da "spušta loptu" i da zaista sve najljepše misli o srpskom košarkašu.

Podsjetimo, Embid je prošle sezone uspeo da napravi fantastičnu kampanju i da osvoji MVP titulu, nakon čega je Jokić sa Denverom došao do šampionskog prstena.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC