• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dao sam srce Partizanu! Ovaj snimak rasplakao Grobare u Štark areni

Velika tuga na Partizanovoj utakmici.

 Snimak Dejana Milojevića rasplakao navijače Partizana Izvor: MONDO/Stefan Stojanović/BC Partizan TV

Utakmica Partizan - Mega protekla je u znak sjećanja na Dejana Milojevića, velikana oba kluba, srpske, evropske košarke... Uoči prvog podbacivanja lopte, u dvorani u kojoj je velika većina bila obučena u crno, Partizan je na video-bimu objavio emotivni snimak u znak sjećanja na Milojeve dane u crno-bijelom. Igrao je samo dvije sezone, od 2004. do 2006, ali je ostavio tako dubok trag da je ostao legenda kluba.

Pogledajte kako se Partizan oprostio od velikog Miloja. Zbog ovog snimaka mnogi navijači Partizana su plakali za Dejanom Milojevićem u Štark areni:

Dejan Milojević preminuo je prošle srijede od posljedica teškog srčanog udara koji je doživio u Solt Lejk Sitiju, na gostovanju svojih Golden Stejt Voriorsima Juti Džez. Pozlilo mu je za vrijeme timske večere, hitno je prebačen u bolnicu i ljekari tamo nisu uspjeli da mu sačuvaju život. Vijest da je preminuo obišla je čitavu planetu izuzetno brzo, izjave saučešća danima se ređaju u Evropi i u Americi. Utakmice Evrolige počele su minutom ćutanja za Miloja, kao i mečevi NBA lige, a dvije utakmice Golden Stejt Voriorsa su odložene, jer su ekipa i stručni štab u stanju šoka zbog tragedije.

Dejan Milojević otišao je u NBA ligi 2021. godine, kao trener koga je formirao rad u Megi, u kojoj je bio najdugovječniji šef stručnog štaba u istoriji. Vodio je taj beogradski klub čak osam godina, od 2012. do 2020, potom je sljedeće sezone bio trener Partizana, a onda je 2021. otišao u San Francisko, zajedno sa članovima svoje porodice - suprugom, ćerkom i sinom. U Štark areni u ponedjeljak uveče, na meču Partizan - Mega, bio je prisutan njegov brat, saigrači, treneri i hiljade navijača koje su takođe izuzetno potresene ovim gubitkom. 

Pogledajte

01:03
Bakljada u Areni za Dejana Milojevića
Izvor: MONDO/Nikola Lalović
Izvor: MONDO/Nikola Lalović

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC