• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Omaž Stiva Kera Dejanu Milojeviću - natpis na majici sve govori!

Autor Dragan Šutvić

Stiv Ker je zbog Dejana Milojevića nosio posebnu majicu.

 Stiv Ker majica za Dejana Milojevića  Izvor: Printscreen/YouTube/Golden State Warriors

Proslavljeni srpski košarkaš i trener Dejan Milojević preminuo je prethodne nedjelje u 47. godini od posljedica srčanog udara, a cijeli tim Golden Stejta i dalje ne može da se oporavi da "njihovog Dekija" više nema. Otkazana su im dva meča (protiv Jute i Dalasa), a trener Stiv Ker je na konferenciji za medije koja je održana u ponedejljak uveče uspio da smogne snage i da prvi put govori o tragičnom događaju koji je uznemirio košarkaški svijet.

Stiv Ker je govorio dvadesetak minuta i tom prilikom je još jednom želio da objasni svijetu koliko je veliki Dejan Milojević, istakao je i da je čitav tim gledao dešavanja iz Beograda i da su shvatili koliko je važan i u Srbiji, dok je prilikom obraćanja imao i zanimljiv detalj na majici.

Želio je da simpatičnim gestom oda omaž Milojeviću, svom saradniku od 2021. godine, tako da je Stiv Ker nosio majicu na kojoj je na srpskom napisana riječ "brate". Očigledno, to je riječ koju su Voriorsi vrlo brzo usvojili od Milojevića, a koju usvoje svi igrači NBA klubova kada zaigraju sa Srbima - bilo u Srbiji ili u Americi. "Bio je tip koji je uvijek vidio dobro u ljudima i vidio je svrhu života. Kako da to ne volite i ne prihvatite kada vidite svakog dana? To je osoba sa kojom želite da budete svakog dana", kazao je Ker.

"Srceparajuće. Razarajuće. Ovo je najteža stvar u kojoj sam učestvovao u NBA ligi. Teško je opisati ovu našu nedjelju. Izgubili smo nekoga tako nama bliskog. I važnije od toga, najteže je vidjeti kako njegova porodica pati. Ova posljednja sedmica, posljednjih pet dana, bili su prožeti šokom, emocijama, velikim izlivima ljubavi... Ne znam da li ste vidjeli događaj u Srbiji, igrala su dva tima u kojima je on bio, Mega, koju je trenirao, i Partizan, tim u kojem je bio zvijezda. Ne znam da sam nekad vidio takvu posvetu prije utakmice. Gledali smo to kao tim. Stekli smo bolji sliku o tome šta je Dejan značio svojim zemljacima. Naravno, mnogo je značio i nama, Nataši, Maši i Nikoli... Ovo je bilo razarajuće za nas", emotivno je rekao Stiv Ker.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC