• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Željko opominje pred Žalgiris: Dolaskom Trinkijerija dobili su na agresivnosti

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Željko Obradović pričao je sa novinarima pred meč sa Žalgirisom.

 Željko Obradović najavio utakmicu Partizan Žalgiris Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

Partizan traži 12. pobjedu u Evroligi. Poslije 22 kola je na skoru 11-11 i u narednoj rundi dočekuje Žalgiris u beogradskoj "Areni". Jasno je koliko je domaći teren važan i koliko su pobjede kod kuće od velikog značaja u borbi za plasman u plej-of. Na drugoj strani biće bivši trener crno-bijelih Andrea Trinkijeri.

Uoči meča Željko Obradović iznio je svoja očekivanja. "Važno je prije utakmicu reći da će imati trojicu igrača koji nisu igrali u prvom meču, to su Lekavičijus, Butkevičijus i Manek koji mnogo pomažu timu, posebno u odbrani. Ima izvanredne procente, igra zaista dobro. Dolaskom Trinkijerija promijenila se jedna stvar, dobili su na agresivnosti, imaju skoro tri osvojene lopte više po utakmici", rekao je Obradović.

Nastavio je u istom dahu da hvali rivala. "Najbolji su tim po procentu šuta za tri, to ih krasi. Bitno je istaći i to da se i protiv nas i protiv njih svira najviše faulova u Evroligi. Tu smo negdje slični otprilike. Evidentno je da su agresivniji, neki igrači odbili su drugačije uloge. Sve ono što smo znali pred prvi meč je slično i sada."

Pričao je o zdravstvenom biltenu i stanju igrača. "Svi su zdravi, Tristan je imao male probleme sa koljenom, ali je odradio trening. Uvijek se radujemo kada smo kompletni, imali smo dva dobra treninga, nadam se da će iz toga doći i dobra igra", zaključio je Obradović. Podsjećanja radi, Partizan je u Kaunasu slavio sredinom decembra prošle godine (93:85), tada je litvanski tim sa klupe vodio Kazis Maksvitis.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC