• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dječak iz Republike Srpske oduševio crno-bijele: "Budi naš gost, čeka te mjesto i dres Kevina Pantera"

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Prije utakmice Evrolige između Partizana i litvanskog Žalgirisa, mali Lazar iz Zvornika je svojom izjavom oduševio crno-bijele, zbog čega ga je predsjednik kluba pozvao da bude njihov gost.

 Ostoja Mijailović pozvao dječaka iz Zvornika da bude gost KK Partizan VIDEO Izvor: X/Ostoja Mijailović/Sport klub/Screenshot

Košarkaši Partizana savladali su Žalgiris u "Štark areni" (81:72) u 23. kolu Evrolige, a pred 12. trijumf crno-bijelih, izjavu za "Sport klub"  dao je mali Lazar iz Zvornika u Republici Srpskoj, koji je sa porodicom doputovao da uživo gleda svoje ljubimce.

"Ovo mi je drugi put da dolazim u Arenu, ali prva evroligaška utakmica. Došao sam sa tatom, stricem i rođakom. Jako sam srećan i uzbuđen. Očekujem pobjedu. Nadam se da će naši momci uspjeti da nađu niz pobjeda i očekujem da se plasiraju u plej-of. Dolazim iz Republike Srpke iz Zvornika. Zvornik je, kako kažu, partizansko naselje. Omiljeni igrač mi je Kevin Panter i pošto nam je Željko Obradović najbolji trener Evrope, mislim da neće biti problem da se plasiramo u četvrtfinale. Pozdravljam mamu i brata koji gledaju ovu utakmicu. Lijep pozdrav za svu moju familiju", rekao je mali Lazar reporteru "Sport kluba".

Njegova izjava brzo je postala viralna, pa je u subotu reagovao i predsjednik crno-bijelih Ostoja Mijailović, koji je pozvao dječaka da bude počasni gost na Partizanovoj utakmici koju odabere.

"Lazare, budi gost KK Partizan na utakmici koju ti izabereš. Javi nam se, čeka te mjesto i dres Kevina Pantera! Ti si primjer koliko je Partizan čista emocija. Partizan je porodica", napisao je Mijailović na "Iksu".

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC