• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trej Tompkins prošao preglede, potpisuje za Crvenu zvezdu!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Crvena zvezda na pragu pojačanja posljednjeg dana prelaznog roka u Evroligi.

 Trej Tompkins dolazi u Crvenu zvezdu Izvor: NEBOJSA PARAUSIC/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Danas ističe rok za registraciju novih igrača u Evroligi, a po svemu sudeći Crvena zvezda Meridianbet će na kraju dovesti i posljednje pojačanje. U pitanju je Trej Tompkins koji je prethodnih dana boravio u Beogradu gdje se prvenstveno provjeravalo njegovo zdravstveno stanje, pošto je iza njega ozbiljna povreda koljena, a ljekari su dali znak da ne postoje prepreke i da Amerikanac može brzo da pomogne, prenosi "Meridian Sport".

Prema nezvaničnim informacijama, Crvena zvezda će sa njim prvo potpisati kratkoročni ugovor poslije čega bi, ako zadovolji kvalitetom, saradnja automatski bila produžena. Takođe, dodaje se da je to prihvatljivo i za Tompkinsa tako da bi Zvezda uskoro trebalo da ozvaniči njegov dolazak.

Tompkins je od ljetos slobodan kada je napustio Zenit, dok je najbolje partije pružao u Real Madridu. Član "kraljevskog kluba" bio je sedam sezona, od 2015. do 2022. godine, kada je osvojio devet trofeja u Španiji - uz Evroligu 2018. godine u Beogradu.

Izvor: 900/Cordon Press / Cordon Press / Profimedia

Amerikanac inače igra na poziciji krilnog centra, koja je "urgentna" Crvenoj zvezdi, ali je pojačanje na tom mjestu neophodno odmah i vidjećemo da li će biti procijenjeno da Tompkins može da pomogne ekipi već poslije prvih treninga. Inače, rok za prijavu novih igrača u Evroligi je do 7. februara, pa bi do tada trebalo očekivati da se sve rasplete oko Tompkinsa - ili možda nekog drugog potencijalnog pojačanja.

Tompkins je inače bio 37. pik na draftu 2011. godine, a potom je dvije sezone proveo u Los Anđeles Klipersima. Prvu sezonu u Evropi imao je u dresu Nižnjeg Novgoroda, a potom ga je primijetio Real Madrid u kome je imao važnu ulogu.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

04:17
Miloš Teodosić 1
Izvor: MONDO
Izvor: MONDO

(Meridian Sport/MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC