• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdino pojačanje još neće na teren: Oglasio se Sferopulos, otkrio kakva je situacija s Trejom

Trej Tompkins neće još neko vrijeme na teren, poručio je trener Crvene zvezde.

 Janis Sferopulos o Treju Tompkinsu Izvor: Maksim Konstantinov/SOPA Images / Shutterstock Editorial / Profimedia

Crvena zvezda kompletirala je tim za Evroligu dolaskom Treja Tompkinsa posljednjeg dana prelaznog roka, nakon što je bivši šampion Evrope u Beogradu prošao neophodne medicinske testove. Ipak, duga pauza - od devet mjeseci - ostavila je traga na njemu tako da još neko vrijeme neće moći da pomogne novim saigračima.

Trej Tompkins nije bio na današnjem treningu Crvene zvezde pred meč sa Žalgirisom (petak, 20.00), a trener Janis Sferopulos je nagovijestio da neće proći mnogo vremena prije nego što obuče opremu: "I dalje je u rehabilaticionom postupku, treba mu još par dana, ne znamo koliko još, ali poslije toga će biti dio tima", naglasio je trener crveno-bijelih u razgovoru sa novinarima koje je uz to zanimalo kako će iskusni košarkaš pomoći ekipi.

"Veoma brzo će zaigrati, ali ne znam kada. Tompkins ima veliko iskustvo u Evroligi i igrao je u Real Madridu i znamo kako je tamo igrao. Zna da igra utakmice za titulu i da osvaja titule. Odgovaraće našem mentalitetu i daće nam nešto što nismo imali do sada", dodao je Janis Sferopulos.

Podsjetimo, Trej Tompkins igra na poziciji krilnog centra koja je urgentna Crvenoj zvezdi od početka sezone, a od ljetos je slobodan agent jer je raskinuo ugovor sa Zenitom i oporavljao se od povrede kolena.

Najdublji trag ostavio je u Real Madridu za koji je igrao od 2015. do 2022. godine, a 2018. je bio šampion Evrolige u Beogradu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC